עוגת תפוח ודבש בחושה מעולהApple and honey cake

 







An English recipe is listed below


עוגת תפוחים בחושה

מדוד בגרמים או בכוסות פלסטיק חד פעמיות לשתייה 

קרה כוס פלסטיק כזו שוו ל-שלושת רבעי כוס 

מדידה בינלאומית


חצי תפוח עם קליפה לחתוך לפרוסות דקות-זה לקישוט

1.5 תפוחים לגרד על מגרדת גסה

לסחוט את התפוחים המקולפים


לבלילת העוגה

לשים בקערה

1 כוס פלסטיק סוכר 140 גרם

1.5 כוסות שמן קנולה 230 גרם

2 כפות דבש

רבע כפית מלח

חצי כפית קינמון

1 כפית אבקת אפיה

1 כפית שטוחה סודה לשתייה

1 כפית גרידת לימון 🍋

1 כוס צימוקים 100 גרם

50 גרם חמוציות יבשות

1 כוס אגוזי מלך שבורים 100 גרם

4 ביצים שבורות לארג'

לערבב עם כף

להוסיף:

את התפוחים המגורדים

ולערבב ולהוסיף

2 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 200 גרם

ולערבב

להכין תבנית אינגליש קייק ממתכת גדולה

 מרופדת הנייר אפייה

תבנית בגודל 40×10 ס"מ

לשפוך את הבלילה ליישר

לסדר למעלה את פרוסות התפוחים

מסביב לבלילה לפזר שבבי שקדים

לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-50-60 דקות לתבנית אינגליש גדולה

אם שמתם בתבנית אלומיניום חד פעמית תמלאו את

התבנית בבלילה קצת יותר מחצי גובה

ואת שאר הבלילה תשימו בתבניות קאפקייקס

האפיה בתבנית אלומיניום היא יותר קצרה

כ-40 דקות

לאחר שהעוגה יוצאת מהתנור

למרוח מלמעלה דבש או ריבה מחוממת מעט

את העוגה שומרים עטופה היטב במקרר










תגובות