An English recipe is listed below
להכין תחילה את סירופ הסוכר
כדי שיתקרר בחוץ עד שהעוגיות יצאו
מהתנור
לשים בגז בחום סיר
לשים
2 כוסות פלסטיק סוכר לבן 300 גרם
1 כפית תמצית וניל
שתיים ושלושת רבעי כוסות פלסטיק מי ברז
400 גרם
להרתיח את הסירופ
להוסיף פרוסת 🍋 לימון
להרתיח כשחמש דקות
להוסיף 1 כפית דבש ולערבב
ולהשאיר בצד שיתקרר
לשים בקערה
100 גרם חמאה רכה או לפרווה מרגרינה
3/4 כוס פלסטיק שמן קנולה 100 גרם
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
3 כפות סולת סמולינה
2.5 כפיות 🥥 קוקוס
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
2 כפות שטוחות סוכר לבן
להוסיף 2 🥚 ביצים להשאיר מהם בצד
ככף וחצי להברשת העוגיות
לערבב עם כף
ןלהוסיף
4 כוסות פלסטיק קמח לבן מנופה 400 גרם
ללוש
לבצק נוח ונעים
עם הבצק קשה להוסיך
מעט מי ברז וללוש
אופן ההכנה
לקחת בצק בגודל של
משמש קטן לגלגל לכדור לשים על
תבנית מרופדת בנייר אפיה
לשטח מעט את העוגייה
להבריש בביצה שהשארנו בצד
לשים על כל עוגייה 🥜 בוטן או שקד
לאפות בתנור חם 180 מעלות
כ-30 דקות עד שהם זהובות
כשהעוגיות יוצאות מהתנור
ישר שהם חמות לשפוך עליהם את הסירופ
שהתקרר
ולשים את העוגיות במקרר
תגובות
הוסף רשומת תגובה