סיגרים קריספים עם אגוזים בסירופ

 












English recipe listed below

למלית

לשים בקערה

100 גרם אגוזים קצוצים

4 כפיות סוכר חום דמררה או סוכר לבן

חצי כפית קינמון

1 כפית תמצית וניל או סוכר וניל

לערבב


אופן ההכנה

לשים על שולחן העבודה נייר לאפייה

להניח עליו דף בצק פילו

להבריש עם מעט שמן קנולה

להניח עליו שוב דף בצק פילו

להבריש במעט שמן קנולה

לחתוך למלבנים בערך בגודל

כ-12 ס"מ ×10  ס"מ

ניתן לחלק את הבצק ל-8 ריבועים

לשים בקצה הבצק 1 כפית מלוי אגוזים

להניח 4 צימוקים

לקפל שוליים ולגלגל לסיגרים

להבריש מעל מעט שמן קנולה


לאפות בתנור חם 170 מעלות

כ-25 מעלות עד הזהבה וקריספיות


להכין סירופ סוכר

לשים בסיר

1 כוס פלסטיק סוכר לבן 80 גרם

1 כוס פלסטיק מי ברז 160 גרם

1 כפית דבש או סילאן או מייפל

1 כפית תמצית וניל

להרתיח כשתי דקות

לטבול את הסיגרים החמים בסירופ שהתקרר

כמה שניות

להוציא לצלחת לקשט עם אגוזי מלך קצוצים





תגובות