דלעת בתנור עם גבינות ופסטו Pumpkin with pesto and cheeses

 






English recipe listed below


החומרים

500 גרם דלעת מקולפת

לחתוך לפרוסות של חצי ס"מ ולסדר בתבנית

לפזר על הדלעת

מעט מלח

מעט פלפל שחור

למרוח על הדלעת כשתי כפיות פסטו

לזלף על הדלעת 

ככף וחצי כפות שמן

לפזר 

30-50 גרם גבינה פטה יוונית או גבינה בולגרי

מפוררת

לפזר כ-30 גרם גבינה פרמזן 

או 50 גרם גבינה צהובה מגורדת

לאפות בתנור חם 180 מעלות

כ-35 דקות

לפני תום האפיה ניתן לפזר אגוזי מלך

ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות

עד אשר הדלעת רכה






תגובות