English recipe listed below
החומרים
500 גרם דלעת מקולפת
לחתוך לפרוסות של חצי ס"מ ולסדר בתבנית
לפזר על הדלעת
מעט מלח
מעט פלפל שחור
למרוח על הדלעת כשתי כפיות פסטו
לזלף על הדלעת
ככף וחצי כפות שמן
לפזר
30-50 גרם גבינה פטה יוונית או גבינה בולגרי
מפוררת
לפזר כ-30 גרם גבינה פרמזן
או 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
לאפות בתנור חם 180 מעלות
כ-35 דקות
לפני תום האפיה ניתן לפזר אגוזי מלך
ולהמשיך לאפות עוד כמה דקות
עד אשר הדלעת רכה
תגובות
הוסף רשומת תגובה