סלט כרוב במיונז של מסעדות מהירCabbage salad of restaurants

 







Recipe listed in English below



החומרים

1 כרוב סגול בינוני

הפרדתי את העלים שמתי בקערה עם מי ברז

שיכסו את הכרוב שמתי 1 כפית מלח

והשרתי את זה כעשרים דקות

אם יש חרקים הם יצאו למים

 שטפתי וסיננתי

לקצוץ את הכרוב דק

לשים בקערה

ולהוסיף

1 כפית שטוחה מלח

למעוך את הכרוב עם הידיים כשתיים שלוש דקות

עד שהכרוב מתכווץ והופך יותר רך

להוסיף

2 כפיות סוכר

מעט פלפל שחור

2-3 כפות חומץ

לערבב וללוש בידיים כדקה

להוסיף 2-3 כפות מיונז טפשר גם מיונז טבעוני 

לטבעונים

ולערבב

לשים במקרר







תגובות