English recipe listed below
לטבול את קוביות הדגים בביצה
ולאחר מכן לצפות היטב בפירורי הלחם מכל הצדדים
לשפד 2 חתיכות גדולות של דג על שיפוד עץ
אם הם יותר קטנות אפשר לשים 3 חתיכות על שיפוד
לשים מחבת בגז
לשים שמן קנולה 1 ס"מ גובה
לחמם אבל לא להרתיח
אם השיפוד ארוך מידי לגובה המחבת לשבור את
קצה השיפוד
לטגן 2 דקות בצד אחד להפוך ולטגן עו 3 דקות
מצד השני
להוציא לצלחת עם נייר סופג
להגיש עם סלט ירקות אפשר פסטה ,פירה
חמוצים חומוס טחינה
The ingredients for 5 fish skewers
Put 400 grams of princess fish in a bowl
Cut into cubes about 3x3 cm
Add a little black pepper
About a quarter teaspoon of salt
1.5 pesto spread
mix carefully
Put in one plate
1 egg
4 teaspoons of tap water
A little black pepper
A quarter of a teaspoon of salt
fidget with a fork
Put in a second plate
1 cup bread crumbs
2 tablespoons sesame
and mix
Dip the fish cubes in the egg
and then watch the breadcrumbs carefully on all sides
Skewer 2 large pieces of fish on a wooden skewer
If they are smaller, you can put 3 pieces on a skewer
put a pan
and warm up
Put canola oil 1 cm high
Heat but do not boil
If the skewer is too long for the height of the pan, break it
the tip of the skewer
Fry for 2 minutes on one side, turn and fry for another 3 minutes
on the other hand
Remove to a plate with absorbent paper
Serve with a vegetable salad, you can pasta, mashed potatoes
pickled hummus tahini
תגובות
הוסף רשומת תגובה