שיפודי דג נסיכה קריספים עם פסטו

 





 


English recipe listed below



החומרים ל-5 שיפודי דג

לשים בקערה 400 גרם דג הנסיכה
 חתוך לקוביות כ- 3×3 ס"מ  בערך

להוסיף מעט פלפל שחור
כרבע כפית מלח
1.5 ממרח פסטו
לערבב בזהירות



בצלחת אחת לשים
1 ביצה 
4 כפיות מי ברז
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
לקשקש עם מזלג


בצלחת שנייה לשים

1 כוס פירורי לחם
2 כפות שומשום
ולערבב

לטבול את קוביות הדגים בביצה

ולאחר מכן לצפות היטב בפירורי הלחם מכל הצדדים

לשפד  2 חתיכות גדולות של דג על שיפוד עץ 

אם הם יותר קטנות אפשר לשים 3 חתיכות על שיפוד


לשים מחבת בגז

לשים שמן קנולה 1 ס"מ גובה

לחמם אבל לא להרתיח

אם השיפוד ארוך מידי לגובה המחבת לשבור את

קצה השיפוד

לטגן 2 דקות בצד אחד להפוך ולטגן עו 3 דקות

מצד השני

להוציא לצלחת עם נייר סופג

להגיש עם סלט ירקות אפשר פסטה ,פירה

חמוצים חומוס טחינה

תגובות