שיפודי דג נסיכה קריספים עם פסטו

 





 


English recipe listed below



החומרים ל-5 שיפודי דג

לשים בקערה 400 גרם דג הנסיכה
 חתוך לקוביות כ- 3×3 ס"מ  בערך

להוסיף מעט פלפל שחור
כרבע כפית מלח
1.5 ממרח פסטו
לערבב בזהירות



בצלחת אחת לשים
1 ביצה 
4 כפיות מי ברז
מעט פלפל שחור
רבע כפית מלח
לקשקש עם מזלג


בצלחת שנייה לשים

1 כוס פירורי לחם
2 כפות שומשום
ולערבב

לטבול את קוביות הדגים בביצה

ולאחר מכן לצפות היטב בפירורי הלחם מכל הצדדים

לשפד  2 חתיכות גדולות של דג על שיפוד עץ 

אם הם יותר קטנות אפשר לשים 3 חתיכות על שיפוד


לשים מחבת בגז

לשים שמן קנולה 1 ס"מ גובה

לחמם אבל לא להרתיח

אם השיפוד ארוך מידי לגובה המחבת לשבור את

קצה השיפוד

לטגן 2 דקות בצד אחד להפוך ולטגן עו 3 דקות

מצד השני

להוציא לצלחת עם נייר סופג

להגיש עם סלט ירקות אפשר פסטה ,פירה

חמוצים חומוס טחינה


The ingredients for 5 fish skewers


Put 400 grams of princess fish in a bowl

 Cut into cubes about 3x3 cm


Add a little black pepper

About a quarter teaspoon of salt

1.5 pesto spread

mix carefully




Put in one plate

1 egg 

4 teaspoons of tap water

A little black pepper

A quarter of a teaspoon of salt

fidget with a fork



Put in a second plate


1 cup bread crumbs

2 tablespoons sesame

and mix


Dip the fish cubes in the egg


and then watch the breadcrumbs carefully on all sides


Skewer 2 large pieces of fish on a wooden skewer 


If they are smaller, you can put 3 pieces on a skewer

put a pan

and warm up


Put canola oil 1 cm high


Heat but do not boil


If the skewer is too long for the height of the pan, break it


the tip of the skewer


Fry for 2 minutes on one side, turn and fry for another 3 minutes


on the other hand


Remove to a plate with absorbent paper


Serve with a vegetable salad, you can pasta, mashed potatoes


pickled hummus tahini

תגובות