English recipe listed below
לשים בסיר
150 גרם חמאה
1 כוס פלסטיק סוכר חום דמררה 160 גרם
1 כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
להביא את זה לרתיחה
ולכבות
לקחת תבנית 45x 35 ס"מ עם נייר אפייה
לסדר עליה שכבת ביסקוויטים צמודים
אחד לשני
לשפוך עליהם את הקרמל וליישר
לפזר על הביסקוויטים 100 גרם 🍫 שוקולד
מריר שבור
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-7 דקות
להוציא מהתנור
לפזר ישר עוגיות אוריאו שבורות
וכל מיני חתיכות ממתקים
להשאיר בחוץ להתקרר להתייצבות
Add a quarter of a teaspoon of salt to the caramel and mix
תגובות
הוסף רשומת תגובה