פסטה פנה ברוטב רוזה כמו במסעדותPenne pasta in rosé sauce










החומרים

לבשל בסיר הרבה מים כשהמים רותחים
להוסיף 1 כפית מלח
לשים 500 גרם פסטה פנה
לבשל אותה אל דנטה 
לאחר מכן לסנן
לזלף עליה 1 כף שמן זית
ולערבב

להכין רוטב רוזה

לשים במחבת גדולה או בסיר רחב
2 כפות שמן זית
להוסיף 2 שיני שום כתושות
לערבב כרבע דקה
להוסיף
1 קופסה 400 גרם עגבניות מרוסקות
1 מיכל 250 גרם שמנת לקצפת
לערבב
להוסיף
1 כף רסק עגבניות לערבב
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
לערבב
להרתיח כשתי דקות
להוסיף 30 גרם גבינת פרמזן מגורדת
לערבב
להוסיף את הפסטה לא חייבים להוסיף
את כל הפסטה אפשר להוסיף
 רק שלושת רבעי כמות מהפסטה
תלוי כמה רוטב אתם אוהבים
לערבב
לגרד מלמעלה כ-30 גרם גבינת פרמזן
לקשט עם עלי פטרוזיליה
או  עלי בזיליקום











תגובות