עוגת טורט רכה וגבוהה

 







English recipe listed below


לשים בקערת המיקסר

(החישוב הוא לכל ביצה שמים  30 גרם קמח קמח מנופה

30 גרם סוכר לבן)


7 ביצים שלמות גדולות XL

1.5 כוסות פלסטיק סוכר לבן  240 גרם

רבע כפית מלח

להקציף על מהירות גבוהה

עד שהביצים תפוחות ובהירות

להוריד

את המהירות  ולהוסיף תוך ערבוב

1 כפית תמצית וניל

ולהוסיף בזרזוף לאט

3/4 כוס פלסטיק שמן קנולה 90 גרם

לאחר מכן להקציף דקה אחת

להוריד את הקערה מהמיקסר

להוסיף בערבוב בעטיפה בזהירות

2.5 כוסות קמח לבן מנופה מדוד 

בכוס פלסטיק 240 גרם

אם הקמח מכיל אבקת אפייה אין צורך להוסיף עוד

אם הקמח לא מכיל אבקת אפיה

תוסיפו 1 כפית אבקת אפיה


לשים את העוגה בתבנית נשלפת או ברינג 24 ס"מ

לאפות בתנור חם 160-170 מעלות

כ-40 מעלות

לאפות עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע

לקרר ולשחרר מהתבנית

ניתן לאכול כך או למלא בקרם






תגובות