English recipe listed below
לשים בקערת המיקסר
(החישוב הוא לכל ביצה שמים 30 גרם קמח קמח מנופה
30 גרם סוכר לבן)
7 ביצים שלמות גדולות XL
1.5 כוסות פלסטיק סוכר לבן 240 גרם
רבע כפית מלח
להקציף על מהירות גבוהה
עד שהביצים תפוחות ובהירות
להוריד
את המהירות ולהוסיף תוך ערבוב
1 כפית תמצית וניל
ולהוסיף בזרזוף לאט
3/4 כוס פלסטיק שמן קנולה 90 גרם
לאחר מכן להקציף דקה אחת
להוריד את הקערה מהמיקסר
להוסיף בערבוב בעטיפה בזהירות
2.5 כוסות קמח לבן מנופה מדוד
בכוס פלסטיק 240 גרם
אם הקמח מכיל אבקת אפייה אין צורך להוסיף עוד
אם הקמח לא מכיל אבקת אפיה
תוסיפו 1 כפית אבקת אפיה
לשים את העוגה בתבנית נשלפת או ברינג 24 ס"מ
לאפות בתנור חם 160-170 מעלות
כ-40 מעלות
לאפות עד שהעוגה זהובה וקפיצית למגע
לקרר ולשחרר מהתבנית
ניתן לאכול כך או למלא בקרם
תגובות
הוסף רשומת תגובה