שטרודל תפוחים מהיר וקריספי Quick and crispy apple strudel

 










English recipe listed below


החומרים ל-2 מאפים שטרודל


לשים בקערה

3 תפוחים מגורדים גס על פומפייה

לסחוט אותם מהנוזלים ולשים בקערה

להוסיף

1 כף מיף לימון

מעט קינמון

אחד או אחד וחצי כפות שטוחות סוכר לבן 

אחד ורבע כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

אם אין לכם אינסטנט וניל תוסיפו 1 כף קורנפלור

2 כפות צימוקים

2 כפות אגוזי מלך שבורים 

לערבב

לשים על השולחן

דף נייר אפייה

לשים דף בצק פילו

להבריש במעט שמן קנולה

לשים מעליו עוד דף בצק פילו לשמן גם אותו

ולשים מעליו שוב דף פילו ולשמן מעט

לשים בקצה הבצק

חצי מכמות מלית התפוחים לכל האורך

לגלגל לרולדה

לסגור את 2 הקצוות  של הבצק כמו סוכריה

לשמן את המאפה עם מעט שמן

להכין כך את השטרודל הנוסף

לשים בתבנית אפייה על נייר אפייה

לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות צ'ילסיוס

אפיה כ-25 -30 עד שהמאפה זהוב וקריספי.







תגובות