Below is a recipe written in English
החומרים
בצק עלים קר מרודד מופשר
500 גרם כבד עוף צלוי לפי חוקי הכשרות
לקצוץ אותו עם סכין לחתיכות קטנות
מי שרוצה מרקם יותר דק יכול לקצוץ במעבד מזון
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
לחמם מחבת על חום בינוני
לשים 2 כפות שמן זית
לשים את הבצל ולטגן כמה דקות
עד הזהבה
להוסיף
1 קופסה פטריות מסוננות או טריות 230 גרם
לטגן כשתי דקות
להוסיף את כבד העוף הקצוץ
להוסיף
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
לערבב על האש כשתי דקות
להוסיף
חצי כוס פיטרוזילה קצוצה
לערבב
להוריד מהאש ולקרר
להוסיף
1.5 כפות מיונז
לאחר מכן לקחת בצק עלים קר
חותכים למלבן 40x45 ס"מ
וחותכים ל-8 מלבנים
אפשר למתוח מעט כל מלבן
שמים בקצה הבצק 1 כף מלית כבד
ומגלגלים לסיגר
כך מכינים הכל
שים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה
מברישים עם ביצה מקושקשת
חותכים עם סכין 3 פסים
מפזרים שומשום
אופים בתנור חם 180 מעלות צ'לסיוס
בערך 25-30 דקות עד הזהבה
תגובות
הוסף רשומת תגובה