מאפה כבד ופטריות מעולה Pastry with mushrooms and liver









Below is a recipe written in English


החומרים


בצק עלים קר מרודד מופשר


500 גרם כבד עוף צלוי לפי חוקי הכשרות

לקצוץ אותו עם סכין לחתיכות קטנות

מי שרוצה מרקם יותר דק יכול לקצוץ במעבד מזון


2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות


לחמם מחבת על חום בינוני

לשים 2 כפות שמן זית

לשים את הבצל ולטגן כמה דקות

עד הזהבה

להוסיף 

1 קופסה פטריות מסוננות או טריות 230 גרם

לטגן כשתי דקות

להוסיף את כבד העוף הקצוץ

להוסיף

מעט פלפל שחור

כחצי כפית מלח

לערבב על האש כשתי דקות

להוסיף

חצי כוס פיטרוזילה קצוצה

לערבב 

להוריד מהאש ולקרר

להוסיף

1.5 כפות מיונז


לאחר מכן לקחת בצק עלים קר

חותכים למלבן 40x45 ס"מ

וחותכים ל-8 מלבנים

אפשר למתוח מעט כל מלבן

שמים בקצה הבצק 1 כף מלית כבד

ומגלגלים לסיגר

כך מכינים הכל

שים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

מברישים עם ביצה מקושקשת

חותכים עם סכין 3 פסים

מפזרים שומשום

אופים בתנור חם 180 מעלות צ'לסיוס

בערך 25-30 דקות עד הזהבה







תגובות