קריספי טוסט פיתה יאמי

 









English recipe listed below



לקחת פיתות לכל מנה פיתה אחת

לחתוך פתח למעלה בפתה

למרו פנימה עם

1 כפית מיונז

חצי כפית קטשופ

ניתן במקום למרוח ברוטב פיצה או סלט מטבוחה

לשים בכל פיתה פרוסה גבינה צהובה

או מוצרלה

לשים 1 כפית זיתים

לשים 2 פרוסות עגבניות

ניתן לפזר מעט אורגנו

לשים בצלחת אחת 

1 כוס פירורי לחם

2 כפות שומשום ולערבב


בצלחת שנייה לשים

1 ביצה

1 כף מיונז

2 כפות מי ברז 

רבע כפית מלח ומעט פלפל שחור לערבב 

אופן ההכנה

לשים מחבת  בגז בחום בינוני

לשים שמן קנולה כ-1 ס"מ גובה

לשים בזהירות את הפיתה

ולטגן כשתי דקות מכל צד עד הזהבה

להוציא לצלחת עם נייר סופג

להגיש עם סלט ירקות או ירקות חתוכים






תגובות