English recipe listed below
לקחת פיתות לכל מנה פיתה אחת
לחתוך פתח למעלה בפתה
למרו פנימה עם
1 כפית מיונז
חצי כפית קטשופ
ניתן במקום למרוח ברוטב פיצה או סלט מטבוחה
לשים בכל פיתה פרוסה גבינה צהובה
או מוצרלה
לשים 1 כפית זיתים
לשים 2 פרוסות עגבניות
ניתן לפזר מעט אורגנו
לשים בצלחת אחת
1 כוס פירורי לחם
2 כפות שומשום ולערבב
בצלחת שנייה לשים
1 ביצה
1 כף מיונז
2 כפות מי ברז
רבע כפית מלח ומעט פלפל שחור לערבב
אופן ההכנה
לשים מחבת בגז בחום בינוני
לשים שמן קנולה כ-1 ס"מ גובה
לשים בזהירות את הפיתה
ולטגן כשתי דקות מכל צד עד הזהבה
להוציא לצלחת עם נייר סופג
להגיש עם סלט ירקות או ירקות חתוכים
תגובות
הוסף רשומת תגובה