פוקאצ'ה מעולה עם ירקות וגבינה

 





English recipe listed below

לשים בקערת המיקסר עם וו לישה

1 קילו קמח לבן מנופה

2 כפות שמרים 20 גרם

2 כפיות סוכר

להפעיל את המיקסר

 ולהוסיף בהדרגה

מים פושרים לפי הצורך

כמה שנדרש עד שמגיעים

לבצק נוח ומעט דביק ללוש כשלוש דקות

להוסיף

2 כפיות מלח

להמשיך ללוש על מהירות נמוכה בינונית כ-7 דקות

לאחר מכן לפזר מעט קמח על הבצק ולכסות

בניילון נצמד ולהתפיח עד שהבצק מכפיל את נפחו

להתפיח כמה זמן שנדרש וצריך עד שהבצק

תופח כפליים

לאחר מכן להורדי את הבצק לשולחן עבודה מקומח

לחלק את הבצק ל-2 חלקים שווים


כל חלק לחלק ל- 3 חלקים שווים

כך שיתקבלו לבסוף 6 מאפים

כל בצק לפתוח ולמתוח על השולחן לעובי של כשלוש מילימטר

ואורך של כ- 45 סנטימטר

לשים עם תבניות עם נייר אפיה

לזלף על כל פוקאצ'ה כעף שמן זית

והעזרת האצבעות ליצור

גומות בכל הבצק

לפזר על כל מאפה כשלוש כפות גבינה צהובה

כמו מוצרלה מגורדת

לפזר כמה חצאי עגבניות שרי

פרוסות גמבה חתוכה

מעט גבינה פטה מלוחה מפוררת

מעט טבעות זיתים

לתת למאפה לתפוח

לאפות בתנור חם 200 מעלות צ'לסיוס כ-15 דקות

עד אשר המאפה זהוב

ניתן להקפיא





Then put the dough on a floured work surface

Divide the dough into 2 equal parts
סמל 'אומת על ידי הקהילה'




Divide each part into 3 equal parts

So that you will finally get 6 pastries

Open each dough and stretch it on the table to a thickness of about three millimeters

and a length of about 45 centimeters

Put in molds with baking paper

Drizzle olive oil over each focaccia

and the help of the fingers to create

Dimples all over the dough

Sprinkle about three tablespoons of yellow cheese on each pastry

Like grated mozzarella

Sprinkle some cherry tomato halves

Sliced ​​shrimp

A little crumbled salty feta cheese

A few olive rings

Let the pastry rise

Bake in a hot oven at 200 degrees Celsius for about 15 minutes

until the pastry is golden

Can be frozen
סמל 'אומת על ידי הקהילה'
 



 


תגובות