English recipe listed below
יוצאים כ-20 יחידות ארטיק
לשים בקערת המיקסר
2 מיכלי שמנת לקצפת 500( גרם הבי קרים)
להקציף לקצפת יציבה
להוסיף 1 קופסה חלב מרוכז 395 גרם
להקציף ביחד כחצי דקה
לקחת תבניות לארטיק אפשר הפשוטות
למלא בתבניות חצי גובה מהקרם
לפזר על כל ארטיק מעט עוגיות אוראו מפוררות
לכסות שוב בקרם וליישר
לשים במקפיא לכמה שעות עד שהארטיק
קפוא חזק
מכינים שוקולד לציפוי
שמים בכוס עמוקה
300 גרם שוקולד מריר
ממיסים בבאן מארי או במיקרוגל
עד שהשוקולד מומס
להוסיף לשוקולד 5 כפות שמן קנולה או
🌻 שמן חמניות לערבב היטב
כשהארטיק קפוא לטבות בשוקולד
לנער את עודפי השוקולד
ולגלגל את הארטיק בפירורי עוגיות אוריאו
לשמור במקפיא
תגובות
הוסף רשומת תגובה