לחמניות רכות עם בצל Soft onion rolls מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ













An English recipe is listed bel

החומרים


לחתוך 4 בצלים בינוניים לקוביות קטנות

אם רוצים לקשט עם בצל על הלחמניות

אז חותכים בצל אחד מהכמות לטבעות

 מפזרים עליו מעט מלח ומעט שמן זית ומערבבים


לשים בקערת המיקסר עם וו לישה

1 קילו  קמח לבן מנופה

2 כפות שמרים יבשים

2 כפיות מלח

2 כפות סוכר לבן

רבע כפית תבלין אגוז מוסקט

6 כפות שמן זית

להפעיל את המיקסר ולהוסיף מים פושרים

לפי הצורך עד שמתקבל בצק נוח

שמים מים כמה שנדרש יכול להיות 1.5

 כוסות  מים או יותר

ללוש 6 דקות

לאחר 6 דקות להוסיף את קוביות הבצל

ולערבב כשלוש דקות ניתן להוסיף עוד כחצי כוס

קמח בלישה עם הבצק כדי שהבצק

יאסף לכדור

לאחר מכן להוריד את הבצק מהמיקסר

לפזר עליו מעט קמח לכסות בניילון נצמד

ולהתפיח עד שהבצק הכפיל את נפחו כמה

זמן שנדרש

לאחר שהבצק הכפיל את נפחו להוריד לשולחן 

העבודה לפזר קמח לחתוך ל-3 חלקים

וכל חלק לחלק לחלקים בגודל 🍑 אפרסק

לכץגלגל לכדורים חלקים לשים בתבנית אפיה

מרופדת בנייר אפייה

למרוח בביצה

או בתערובת צמחית של 1.5 כפות סילאן, 1 כף שמן זית, 1 כף מי ברז

לפזר מעט פרג שלם או שומשום

לקשט עם טבעות הבצל

להתפיח עד שהלחמניות מכפילות את נפחם

אפיה בתנור חם 180 מעלות צ'ילסיוס

עד 20 דקות אפיה







תגובות