An English recipe is listed below
החומרים ל-6 יחידות גדולות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
מעט מלח
מעט פלפל שחור
1 כף שמן זית
לערבב ביחד
למלית הגבינה
לשים בקערה
1 גביע גבינה לבנה או גבינת שמנת 250 גרם
50 גרם גבינה בולגרית או פטה יוונית מפוררת
מעט פלפל שחור
1.5 כפות שמן זית
70 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
1 כף גדושה קמח לבן
לקחת נייר אפיה ולשים עליו כפית שמן זית
למרוח מעט את הנייר
להניח מעל עלה הצק מלאווח קר או עיגול
בצק עלים אפשר ריבוע
למתוח מעט את הבצק
חצי בצק לסמן ולחתוך לרצועות בתוך הבצק
לקחת כף גדושה מלית גבינה
ולפזר מעל כף גדושה בטטה ובצל
בעזרת הנייר לקפל את הבצק עם הפסים
על מלית הגבינה
להדק היטב את הקצוות אפשר להדק שוליים
עם מזלג
לפזר שומשום
לאפות בתנור חם
170 מעלות
כ-35 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה