קרמשניט קרם גבינת שמנת פינוקים












Recipe listed in English below



בערך 12-15 מאפים

הם מציינים ביום האפייה

ניתן לשמור את הבצק בחוץ בקופסה סגורה

ליומיים שלושה ולהרכיב מנה בזמן ההגשה

החומרים לקרם גבינת השמנת

לקחת גביע שמנת חמוצה 200 גרם

באחוזים גבוהים 27%

לשים במסננת שמונחת כל קערה

  לכסות עם ניילון נצמד

 ולשים כל הלילה

במקרר היא תגיר את הנוזלים החוצה


לשים במיקסר עם בלון הקצפה

2 מיכלי שמנת להקצפה סה"כ 500 גרם

2 כפות סוכר

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם


להקציף לקצפת יציבה

להוסיף את השמנת החמוצה לערבב 

על מהירות בינונית חלשה כדקה

לשים מכוסה במקרר על ההרכבה

להכין פרוסות 🍓 תותים חתוכי לקישוט


לקחת בצק עלים מרודד קר מאוד

לחתוך לריבועים בגודל של 5x5 ס"מ

הקרם מספיק להכנה של כ-12 יחידות בצק


להניח את ריבועי הבצק על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

לפזר מעל כל בצק מעט סוכר

לאפות בתנור חם 160 מעלות עד הזהבה

לאחר מכן להוריד את חום התנור ל-150 מעלות

ולייבש את הבצק לקריספיות

לעוד כ-7 דקות אפייה

לקרר את ריבועי הבצק האפויים

לשים את הקרם השק זילוף עם צינטר כוכבי 

או צינטר חלק

לזלף שושנים קטנים לגובה

להניח מסביב לקרם 🍓 תותים פרוסים

וגם חתיכת תות 🍓 לקישוט בראש הקרם

אפשר לבזוק מעט אבקת סוכר









תגובות