סושי משגע בטמפורה כמו בדוכנים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ





מתכון-ל-כ-8 יחידות.
להכין סיר
צריך אורז עגול לסושי,
לשים בסיר 4 כוסות אורז עגול מדוד בכוס בינלאומית.
לשטוף את האורז עם מים מספר פעמים כ- 8 פעמים עד שהמים מתבהרים ונהיים צלולים,
לשפוך את המים מהשטיפה האחרונה.
להוסיף לסיר 5.1/4 כוסות (חמש ורבע כוסות)-מי ברז מדוד בכוס בינלאומית.
להניח את הסיר למנוחה של חצי שעה.
לאחר חצי שעה.
להניח את האורז על הגז ולהביא אותו לידי רתיחה, להנמיך את האש לנמוכה.
לכסות עם מכסה לבשל רבע שעה.
לאחר כרבע שעה לכבות את הגז ולהשאיר את האורז בסיר מכוסה לרבע שעה (ללא בישול נוסף).

להכין את החומץ אורז-
לשים בסיר קטן-
12 כפות חומץ אורז,
3/4 כפית מלח.
6 כפות סוכר.
לשים את החומרים בסיר על האש ולהביא לרתיחה לבשל מעט עד אשר הסוכר נמס.
לקחת את האורז המוכן לאחר כל התהליכים . להעביר אותו לקערה גדולה-יוצא אורז דביק וכך זה חייב להיות.
לשפוך על האורז את תערובת חומץ האורז ולערבב הכל בקלילות.
להניח את הכל לקירור. -לזירוז הקירור לערבב כל5- 10 דקות.(או להכניס למקפיא ולערבב מידי פעם).
להכנת בלילת טמפורה- יש מתכון מוכן על האריזה.
שמתי בקערה כוס וחצי של אבקת טמפורה. וערבבתי עם ככוס וחצי מים.
לבלילה דלילה (כמו מרקם של שמן).
לחתוך כ-8 רצועות  מפילה סלמון בעובי של כ-1.5 ס"מ.
לשים עליו מעט מלח.
לטבול בטמפורה. לצפות את כל הרצועות היטב.
לחמם מחבת עם שמן בגובה חצי מחבת.
ולטגן את רצועות הסלמון עד שהם מזהיבות קל.

למלית ירקות למילוי הסושי-
לחתוך גזר, ומלפפון ללא הגרעינים למקלות דקות בעובי של כחצי ס"מ.
ניתן גם למלא באבוקדו, ואספרגוס מבושל.
אופן הגלגול-
להניח על השולחן מחצלת סושי.
להניח עליו אצת נורי.
להרטיב את הידיים ולקחת חופן מהאורז.-משהו בגודל כדור טניס ויותר.
עם יד רטובה לשטח באחידות את האורז על האצה.
להניח על האורז חתיכת דף אפייה בגודל האצה. ולהפוך את הכל כך שהאורז עכשיו יהיה כלפי מטה על נייר האפייה.
לשים בקצה האצה הקרוב אליכם רצועת סלמון בטמפורה. כ-2 מקלות גזר וכ-2 מלפפונים חתוכים.
להתחיל לגלגל לרולדה מהודקת להיעזר עם מחצלת הסושי לגלגול.(לא לגלגל את נייר האפייה בתוך הסושי).
כאשר הסושי מהודק ויפה- לטבול בבלילת הטמפורה.
ולאחר מכן לגלגל היטב  בפירורי לחם פאנקו- אלו פירורי לחם יותר עבים וקריספיים.
במחבת שלנו עם השמן החם החצי עמוק לטגן מכל הצדדים עד הזהבה.
לחתוך לפרוסות של כ-1.5 ס"מ
לזלול  ולהנות.

Recipe for about 8 units.
Make a pot
Need round rice for sushi,
Put 4 cups of round rice measured in an international cup.
Wash the rice with water several times about 8 times until the water becomes clear and clear,
Pour the water out of the last rinse.
Add to the pot 5.1 cups (five and a quarter cups) - tap water measured in an international glass.
Allow the pot to rest for half an hour.
After half an hour.
Place the rice on the gas and bring it to a boil, lower the fire to low.
Cover with a lid and cook for fifteen minutes.
After about 15 minutes, turn off the gas and leave the rice in a covered pot for 15 minutes (without additional cooking).

Prepare the vinegar-
Put in a small pot-
12 tablespoons rice vinegar,
3/4 teaspoon salt.
6 tablespoons sugar.
Put the ingredients in a pot on the fire and bring to a boil and cook slightly until the sugar melts.
Take the prepared rice after all the processes. Transfer it to a large bowl - leaving sticky rice and so it must be.
Pour the rice vinegar mixture over the rice and mix it all lightly.
Let it cool down. - Cool the mixture every 5-10 minutes (or put in the freezer and mix occasionally).
To prepare a tempura roll - there is a prepared recipe on the package.
I put a glass and a half of tempura powder in a bowl. And I mixed with a glass and a half water.
For thinning batter (like the texture of oil).
Cut about 8 strips of salmon fillet about 1.5 cm thick.
Put a little salt on it.
Dip in tempura. Watch all tracks well.
Heat a skillet with half-pan oil.
And fry the salmon strips until golden brown.

Vegetable filling for filling sushi-
Cut carrots, and cucumber without the seeds into thin sticks about half an inch thick.
You can also fill avocado, and asparagus cooked.
How to roll-
Place a sushi mat on the table.
To put Nuri on it.
Wet your hands and take a handful of rice. - Something the size of a tennis ball and more.
With a wet hand to evenly level the rice on the seaweed.
Place a piece of baking sheet the size of the rice on the rice. And turn everything so that the rice will now be down on the baking paper.
Put a salmon strip of tempura at the tip of the nearby seaweed. About 2 carrot sticks and 2 sliced ​​cucumbers.
Start rolling the roll tightly to use the sushi mat to roll (not roll the baking paper inside the sushi).
When the sushi is tight and beautiful - dip in the tempura batter.
And then roll well with bread crumbs. These pancakes are thicker and crispy.
In our skillet with the hot half deep oil fry from all sides until golden.
Cut into slices of about 1.5 cm
Gobble and enjoy.


תגובות