An English recipe is listed below
החומרים
החומרים מדודים בכוס חד פעמית לשתייה קרה או בגרמים
כוס כזו פלסטיק שווה ל-3/4 כוס מדידה אוניברסאלית
להכנת גבינת שמנת ביתית
לשים במסננת
5 מיכלי שמנת חמוצה 27%
200 גרם כל גביע ביחד 1 ק"ג
לשים את המסננת על קערה לכסות
עם ניילון ולשים כל הלילה במקרר
שהשמנת תגיר נוזלים
מי שלא רוצה להכין גבינה ביתית
שיכין מגבינת שמנת פילדלפיה 800 גרם
לבסיס הביסקוויטים
לשים בקערה
120 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוכר לבן
לערבב מעט ולשים
250 גרם ביסקוויטים טחונים לפירורים דקים
ולערבב לפירורים לחים
לקחת תבנית אפיה 26 ס"מ
לשמן עם חמאה את הבסיס ואת השוליים
לשים את הביסקוויטים ולרפד את התבנית
גם בבסיס וגם בשוליים לרפד באופן אחיד
לאפות בתנור חם 170 מעלות כ-7-10 דקות ולקרר
לאוכמניות
לשים בקערה קטנה
150 גרם אוכמניות טריות או פירות יער קפואים
1.5 כפות סוכר לבן
למעוך מעט עם מזלג
להשאיר מחוץ למקרר כ-10 דקות
לעוגת גבינה שמנת
לשים בקערה
לשים את השמנת החמוצה שהשארנו כל הלילה במקרר
ללא הנוזלים
בערך 850 גרם
1.1/3 כוסות סוכר לבן 200 גרם
3/4 כוס שמנת להקצפה 140 גרם
מעט תמצית וניל
לערבב עם מטרפה ולהוסיף-
4 ביצים XL
לערבב מעט עם מטרפה
להוסיף
1 כף גדושה קמח לבן לערבב לעיסה חלקה
לשפוך חצי מכמות הגבינה על הביסקויטים
את החצי השני של הגבינה לערבב עם האוכמניות
ולשפוך על גם על הביסקוויטים
לחמם תנור ל-150 מעלות צ'ילזיוס
לשים בתחתית התנור תבנית עם מי ברז
ואת העוגה על השליש התחתון של התנור
לאפות כשעה
לציפוי שמנת לעוגה
לשים בקערה קטנה
2 מיכלי שמנת חמוצה 27% אחוז 400 גרם
מעט תמצית וניל
2.5 כפות סוכר לבן
לערבב מעט לעיסה חלקה
להוסיף לשמנת
לא חייבים
1/3 כוס אוכמניות טריות או פירות יער
שעורבבו עם כף סוכר ונמעכו מעט
לערבב ביחד
כשהעוגה יוצאת מהתנור אחרי האפיה
למרוח מעל את השמנת החמוצה עם האוכמניות
להחזיר את העוגה לאפיה בתנור
150 מעלות צ'ילסיוס כ-3 דקות
לקרר את העוגה לילה במקרר
תגובות
הוסף רשומת תגובה