דג ברמונדי מהיר כמו במסעדות

 




החומרים

דג ברמונדי 

לחתוך-4 3 פסים בשני צידי הדג

לפזר על הדג ובתוך הדג 

מעט פלפל שחור

מעט מלח

מעט תבלין של דג



לפזר מעט קמח לבן על צלחת

ולצפות את הדג משני הצדדים בקמח


לחמם מחבת גדולה

לשים שמן שמן זית 1 מ"מ גובה

כשהשמן חם להניח את הדג על אש בינונית

לטגן מצד אחד כ-6 דקות

אם הדג ארוך מידי למחבת לחתוך את הזנב

לאחר מכן להפוך לצד השני לעוד טיגון של כ-6-7 דקות


 זהו זה טעים בתאבון



תגובות