Below is a recipe written in English
החומרים
יוצאים 2-3 מאפים תלוי כמה מלית אתם שמים במאפה
בצק עלים קר מרודד מופשר
500 גרם כבד עוף צלוי לפי חוקי הכשרות
לקצוץ אותו עם סכין לחתיכות קטנות
מי שרוצה מרקם יותר דק יכול לקצוץ במעבד מזון
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
לחמם מחבת על חום בינוני
לשים 2 כפות שמן זית
לשים את הבצל ולטגן כמה דקות
עד הזהבה
להוסיף
1 קופסה פטריות מסוננות או טריות 230 גרם
לטגן כשתי דקות
להוסיף את כבד העוף הקצוץ
להוסיף
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
לערבב על האש כשתי דקות
להוסיף
חצי כוס פיטרוזילה קצוצה
לערבב
להוריד מהאש ולקרר
להוסיף
1.5 כפות מיונז
לאחר מכן לקחת בצק עלים מרודד קר
לחתוך למלבן 45×55 ס"מ
משני צידי הבצק חותכים לרצועות אלכסוניות
כמו שעשיתי בסרטון
לשים מלית כבד באמצע לכל אורך הבצק
ולקלוע את רצועות הבצק על הכבד
כמו שעשיתי בסרטון תצפו ותראו קשה להסביר
לאחר מכן
לקחת ביצה עם 1 כף מי ברז
לקשקש עם מזלג
למרוח ביצה על המאפה
לפזר מעט שומשום
לאפות בתנור חם 180 מעלות כ-35 דקות עד הזהבה
תגובות
הוסף רשומת תגובה