עוגת שיש וניל שוקולד


 

 





 





 



החומרים 

החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה 

או בגרמים

כוס חד פעמית מפלסטיק שווה 

ל-3/4 כוס מדידה אוניברסלית

לשים בסיר קטן

1 כוס חלב סויה 200 גרם

3 כפות סוכר

להביא לידי רתיחה

לכבות את האש ולהוסיף

200 גרם שוקולד מריר פרווה שבור

 לערבב לקרם חלק

ולקרר



לשים במקסר 6 ביצים XL לשבור למיקסר

להוסיף

1 כוס סוכר לבן 180 גרם

1/4 כפית מלח

1 כפית תמצית וניל

להקציף על מהירות גבוהה

עד שהקצף יציב מלבין ותפוח


להוסיף בזילוף תוך כדי מהירות איטית

2 כפות שמן קנולה

לאחר מכן

להוסיף ידנית בעטיפה

2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

1.1/3 כוסות קמח לבן 180 גרם

1 כפית אבקת אפייה

לערבב לעיסה חלקה והומוגנית


לקחתי סיר ג'חנון 26 ס"מ

ריפדטי בבסיס עם נייר אפייה חתוך לעיגול

לשמן עם מרגרינה את הנייר ואת שולי הסער

ניתן לאפות בתבנית רינג עגולה גבוהה

לשפוך על העיסה הלבנה חצי מכמות

השוקולד המבושל לערבב עם כף

לצורת שיש לבן ושוקולד

לשפוך לסיר או לתבנית האפיה

לא לכסות את סיר הג'חנון עם המכסה


לאפות בתנור מחומם מראש 160 מעלות

כ-45 מעלות

לאחר מכן לקרר

ולהפוך לצלחת

לצפות עם ציפוי השוקולד שנשאר


An English recipe is listed below













תגובות