An English recipe is listed below

לעוגה-

3 כפות קמח תפוחי -אדמה

. 3 כפות שמן,

 1 שקית אבקת-אפיה.

 לסירופ;

 1/2 כוס סוכר. 

 1 שקית סוכר ונילין,

 1.5 כוסות מים מדוד בכוס פלסטיק חד פעמית

 לערבב ביחד את כל חומרי הסירופ ,

 אין צורך לבשל באש , 

יכול להיות שלא יהיה צורך בכל כמות הסירופ להרטבת העוגה. 

 לקרם; 

 3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה. 

 6 כפיות סוכר.

 1/2 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל.

 להקציף ביחד את כל חומרי הקרם לקציפה יציבה. 

 

לג'לי תות

1 קופסה ג'לי תות -לפי הכנה לפי הוראות היצרן לציפוי התותים.

 

להכנת הטורט; 

 להכניס למיקסר את החלבונים ולהתחיל להקציף

 כאשר החלבונים מלבינים 

להתחיל להוסיף את הסוכר בהדרגה , 

כאשר הקצף יציב להוסיף את החלמונים

 ולהקציף עוד כדקה.

 להנמיך את המהירות לבינונית

 ולזלף את השמן. 

 להוריד מהמיקסר 

ולערבב בעטיפה את קמח המצה , 

קמח תפוחי- האדמה ואבקת האפייה.

 לשפוך את הבלילה לתבנית 26 ס"מ

 ליישר

 לאפות בחום בינוני כ-30-40 דקות

 עד אשר העוגה קפיצית למגע ולקרר. 

 כאשר העוגה התקררה 

לחצות אותה לשניים או לשלושה שכבות מה שרוצים

(אם חלקתם לשלושה  שכבות לחלק את הקצפת לשלושה)

 כאשר מכינים משתי שכבות -

להניח חלק עוגה אחת על צלחת הגשה, 

להרטיב עם הסירופ,

 למרוח חצי מכמות הקרם ולפזר על הקרם את קוביות התותים.( לא חייבים לשים באמצע העוגה תותים)

 להניח על את החצי השני של העוגה. 

להרטיב בסירופ

 ולמרוח את יתרת הקרם

 להשאיר מסביב שוליים של כ-1 ס"מ לא מרוחים. 

 בשוליים הלא מרוחים

 מסדרים תותים צמודים אחד לשני.

 וממשיכים למלא את האמצע בתותים מסודרים יפה

. מכניסים את העוגה למקפיא לכחצי שעה.

 מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן 

 ומזגגים את התותים בג'לי בעזרת מברשת

 או בעזרת כף.

מסביב לשולי העוגה ניתן לצפות בקוקוס

 למחרת אפילו העוגה משתבחת יותר בטעמה- חג שמח לכולם










תגובות