An English recipe is listed below
למלא סיר עם מים לפחות 2 ליטר
ולהרתיח
להוסיף
1 כפית מלח
לשים פרחי כרובית קטנה
ולהרתיח לפחות 6-7 דקות
עד שהכרובית חצי רכה אבל לא
מפוררת
לאחר הבישול לסנן ולשתוף במי ברז ולסנן
לשים את הכרובית בתבנית להגשה כמו פיירקס
לפזר על הכרובית 1 קופסה פטריות שימורים
מסוננת או פטריות טריות חתוכות
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח
1 כף שמן
ניתן להוסיף שן שום כתושה
לזלף מעל 1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם
לפזר מעל 30 גרם גבינת פרמזן מגורדת
ואפשר לפזר גם מעט גבינה צהובה מגורדת
לפזר מעל מעט שבבי שקדים או מעט אגוזי מלך
לאפות בתנור שחומם מראש
180-190 מעלות צ'ילזיוס
בערך 25-35 מעלות לפי הצורך
תגובות
הוסף רשומת תגובה