The materials in English are listed below
החומרים
הכל מדוד בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה כוס אחת כזו שווה=ל-3/4 כוס מדידה אוניברסלית
לשים בסיר קטן
1 מיכל שמנת חלבית להקצפה 250 גרם
או שמנת צמחית פרווה
1 כוס חלב 170 גרם
200 גרם שוקולד שבור מריר
2-3 כפות סוכר
2 כפות קקאו
100 גרם חמאה או לפרווה 100 גרם מרגרינה
מעט תמצית וניל
לבשל על בחום על האש לערבב כל הזמן
עד שהכל מומס לא צריך להרתיח
להוסיף
1 כף גדושה נוטלה או שוקולד השחר
לערבב ולקרר חמש דקות
לשבור לחתיכות קטנות 350 גרם עוגיות
לשים את העוגיות בקערה
לשפוך עליהם את השוקולד המבושל בהדרגה
יכול להיות שלא תצטרכו את כל כמות השוקולד
מערבבים עד שיש עיסה דביקה
אם נשאר שוקולד ניתן לקשט בזה עוגה
לשים את הביסקוויטים במקרר למשך כשעה
עד שהעיסה מתקשה
לאחר מכן לקחת מהעוגיות כמות בגודל של משמש
לגלגל לכדור
בעזרת ידיים רטובות לשטח לקוטר של כ-5 -7 ס"מ
לשים באמצע כפית קטנה של שוקולד נוטלה או שוקולד
השחר
להדק את הצלעות כך שיווצר משולש
לאחר שסיימנו לשים במקרר למשך כשעה
טובלים את הקצוות בשוקולד מומס
או מזרזפים מעל שוקולד מומס
ומפזרים סוכריות צבעוניות
אופן הכנת השוקולד לקישוט 🍫🍫🍫
להמיס במיקרוגל או בבאן מארי
100-150 גרם שוקולד מריר
לערבב ולטבות את אוזני המן
תגובות
הוסף רשומת תגובה