עוגת גבינה מתוקה עם איטריות רחבותSweet cheese pastry and pasta










An English recipe is listed below


להרתיח בסיר כשלוש ליטר מים

להוסיף

1 כפית מלח

1 כף שמן קנולה או חמניות

לבשל במים 

250 גרם אטריות רחבות 

או פסטה פפרדלה

לבשל לפי ההוראות שכתובים על השקית

לאחר הבישול לסנן אותם לשתוף

ולסנן שיתקררו


לשים בקערה

1.5 גביעי גבינה לבנה 375 גרם או ריקוטה 

או גבינת שמנת לייט

2 גביעי שמנת חמוצה 400 גרם

1 כפית תמצית וניל

1/4 כפית מלח

3/4 כוס סוכר לבן 120 גרם

ניתן להוסיף מעט קליפת לימון מגורדת

להוסיף חופן צימוקים או חמוציות כ-30-50 גרם

להוסיף כ-30 גרם אגוזי מלך שבורים

4 ביצים

לערבב הכל

להוסיף: 

1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל

או קורנפלור או קמח לבן

לערבב מעט

להוסיף את הפסטה המבושלת 250 גרם

לחלק את העוגה לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה

40x 10 ס"מ

ליישר

לפזר על כל עוגה כמה חתיכות קטנות חמאה

בערך כ-כף כף חצי חמאה לכל עוגה

לאפות בתנור חם 170 מעלות צ'לסיוס

כ-50 דקות לפי הצורך




 






 










 


תגובות