An English recipe is listed below
להרתיח בסיר כשלוש ליטר מים
להוסיף
1 כפית מלח
1 כף שמן קנולה או חמניות
לבשל במים
250 גרם אטריות רחבות
או פסטה פפרדלה
לבשל לפי ההוראות שכתובים על השקית
לאחר הבישול לסנן אותם לשתוף
ולסנן שיתקררו
לשים בקערה
1.5 גביעי גבינה לבנה 375 גרם או ריקוטה
או גבינת שמנת לייט
2 גביעי שמנת חמוצה 400 גרם
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
3/4 כוס סוכר לבן 120 גרם
ניתן להוסיף מעט קליפת לימון מגורדת
להוסיף חופן צימוקים או חמוציות כ-30-50 גרם
להוסיף כ-30 גרם אגוזי מלך שבורים
4 ביצים
לערבב הכל
להוסיף:
1 כף אבקת אינסטנט פודינג וניל
או קורנפלור או קמח לבן
לערבב מעט
להוסיף את הפסטה המבושלת 250 גרם
לחלק את העוגה לשתי תבניות אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה
40x 10 ס"מ
ליישר
לפזר על כל עוגה כמה חתיכות קטנות חמאה
בערך כ-כף כף חצי חמאה לכל עוגה
לאפות בתנור חם 170 מעלות צ'לסיוס
כ-50 דקות לפי הצורך
תגובות
הוסף רשומת תגובה