החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה כוס אחת שווה ל-3/4 כוס מדידה אוניברסלית
לשים בסיר קטן
100 גרם שוקולד מריר שבור
1 מיכל שמנת להקצפה 250 מ"יל או שמנת צמחית
1 כוס מי ברז 150 גרם
1 כוס קקאו 100 גרם
לבשל באש עד שהכל נמס
לערבב כל הזמן שלא ישף
להוריד מהאש
בקערה שנייה לשים
6 ביצים
1.1/2 כוסות סוכר לבן 230 גרם
1/4 כפית מלח
1.1/3 כוסות שמן קנולה או חמניות 200 גרם
1 כפית תמצית וניל
1.3/4 כוסות אבקת להכנת שוקו ממותקת 150 גרם
2 שקיות אבקת אפייה 20 גרם
לערבב עם מטרפה
להוסיף
את השוקולד המבושל ולערבב
להוסיף-
3.5 כוסות קמח לבן מנופה 350 גרם
לערבב לתערובת חלקה
לשים בתבנית גדולה מרובעת 45×35 ס"מ
מרופדת בנייר אפייה
לשפוך את התערובת ליישר
לאפות בתנור חם 160 מעלות צ'ילזיוס
בערך אפיה 40 דקות לא לייבש אותה באפייה
אפשר לאפות גם בתוכנית טורבו או בתוכנית רגילה
לאחר שהעוגה יצאה מהתנור והיא חמה מאוד
לקחת שיפוד עץ ולחורר את העוגה מלמעלה
לשפוך ישר את קרם השוקולד וליישר
מתכון לקרם גנש שוקולד למטה
לקרר ולקשט בסוכריות צבעוניות
לקרם שוקולד גנש
לשים בסיר קטן
250 גרם שמנת להקצפה 250 גרם לפרווה שמנת צמחית
להביא לידי רתיחה
להוריד מהאש
להוסיף
250 גרם שוקולד מריר שבור
לערבב לקרם חלק
להוסיף אחד כף חמאה ולערבב
לקרם חלק
תגובות
הוסף רשומת תגובה