The recipe listed in English is below
החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית
לשתייה קרה
החומרים לתחתית העוגה
לשים בסיר על האש
150 גרם חמאה
2 כוסות חלב 340 גרם
200 גרם שוקולד מריר או חלב שבורים לחתיכות
2 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
לשים על האש ולערבב עד שהכל נמס
שלא יפתח ולא יהיה חם מדי לקרר מעט
להוסיף
500 גרם עוגיות שבורות לחתיכות קטנות
לערבב היטב
לשים בתבנית עגולה 26-28 ס"מ
אני שמתי בתבנית מלבנית 45×45 ס"מ
לא לשים את כל הבסיס לשמור שלישי ואחר כך ליצור מהם כדורי שוקולד לקישוט העוגה לגלגל או באגוזים או בשוקולד מגורד או בסוכריות ,בקוקוס מקורמל
את שאר הבסיס לשטח בתבנית לגובה אחיד וישר
ואחר כך
ולשים בינתיים במקרר
מכינים בינתיים גנש שוקולד לציפוי העוגה
לשים בסיר על האש
1 מיכל שמנת להקצפה 250 גרם
להביא לידי רתיחה ולכבות
להוסיף 220 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
שבור לחתיכות ולערבב עד שהקרם חלק
להוסיף
1 כף חמאה כ-30 גרם ולערבב
לשמור בחוץ שיתקרר אבל שלא יתקשה
לקרם וניל
לשים במיקסר
2 מכלים שמנת להקצפה 500 גרם
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
מעט תמצית וניל
2 כפות סוכר
1 כוס חלב 170 גרם
להקציף לקצפת יציבה
אופן הרכבת העוגה
להוציא את בסיס העוגה מהמקרר
למרוח את קרם קצפת הוניל ליישר
לשים במקפיא לשעה
להוציא מהמקפיא
לצפות בקרם שוקולד גנש
לקשט עם כדורי השוקולד
לשחרר את העוגה מהתבנית
ניתן לחתוך למנות ולשמור במקפיא
תגובות
הוסף רשומת תגובה