עוגת גבינה ביסקוויטם ותותיםStrawberry biscuit cheesecake without baking מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 






English recipe listed below

צריך שרוול אחד ביסקוויטים כ-250 גרם

החומרים

לשים בקערה 

400 גרם תותים נקיים

לשים

2 כפות סוכר לבן

למעוך עם מזלג

ולהשאיר בצד


לשים במיקסר עם מקצף

2 מיכל שמנת להקצפה 500 גרם

1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל

מעט תמצית וניל

2 כפות סוכר לבן

להקציף עד שהקצפת יציבה

לאחר מכן להוסיף


1 מיכל גבינה לבנה או גבינת שמנת 250 גרם

1 מיכל שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם

לערבב ממש כמה סיבובים קטנים

להוסיף את התותים

אבל לא את כל הנוזלים מהתותים לערבב 

במיקסר מעט

להוריד את הקערה מהמיקסר

ולערבב עם מרית

להכין תבנית פיירקס או אלומיניום

40×40 ס"מ

לרפד את תחתית התבנית

עם ביסקוויטים

לזלף מעט ליקר או ברנדי על הביסקוויטים לא חייבים

לא צריך להרטיב את הביסקוויטים

הקרם יוציא בהמשך נוזלים וירטיב את הביסקוויטים

לשים על הביסקוויטים 3/4 מכמות הקרם

וליישר


לסדר על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים

לזלף מעט ברנדי לא חייבים

לשים מעל הביסקוויטים את שאר הקרם

ליישר ולכסות בניילון נצמד ולשים במקפיא כשעה


בינתיים להכין פרוסות תותים נקיים חתוכים בערך 400 גרם

לאחר כשעה כשהעוגה קפואה

לסדר את התותים על הקרם הקפוא

עכשיו נכין ג'ילי תות

קודם לשים בסיר מים רותחים
לפי הוראות היצרן על הקופסה

ולאחר מכן להוסיף את אבקת הג'ילי תות
1 קופסה כ- 88 גרם

לערבב היטב

להבריש מיד עם מברשת על התותים ועל הקרם

לאחר מכן לשפוך את הג'לי על כל העוגה

לשים במקרר ליציבות הג'ילי 

לאחר מכן לכסות היטב ולשמור במקרר


You need one sleeve of biscuits about 250 grams


the materials


put in a bowl 


400 grams of clean strawberries


put


2 tablespoons of white sugar


Mash with a fork


and leave aside




put in a mixer with a whisk


2 container of whipping cream 500 grams


1 bag of instant vanilla pudding powder


A little vanilla extract


2 tablespoons of white sugar


Whip until the whipped cream is firm


then add


1 container of white cheese or cream cheese 250 grams


1 container of high percentage sour cream 200 grams


Mix really a few small rounds


Add the strawberries


But don't mix all the liquid from the strawberries 


in the mixer a little


Remove the bowl from the mixer


and mix with a spatula


Prepare a pyrex or aluminum mold


40×40 cm


Line the bottom of the mold


with biscuits


You don't have to sprinkle a little liqueur or brandy on the biscuits


No need to wet the biscuits


The cream will later release liquids and moisten the biscuits


Put 3/4 of the cream on the biscuits


and straighten




Arrange another layer of biscuits on top of the cream


You don't have to sprinkle a little brandy


Put the rest of the cream on top of the biscuits


Straighten and cover with plastic wrap and put in the freezer for about an hour




In the meantime, prepare about 400 grams of sliced ​​clean strawberries


After about an hour when the cake is frozen


Arrange the strawberries on the frozen cream


Now we will make strawberry jelly


First put boiling water in a pot

According to the manufacturer's instructions on the box



and then add the strawberry jelly powder

1 box about 88 grams


mix well


Brush immediately with a brush on the strawberries and the cream

Then pour the jelly all over the cake


Put in the fridge to stabilize the jelly 


Then cover well and keep in the fridge

תגובות