צריך שרוול אחד ביסקוויטים כ-250 גרם
החומרים
לשים בקערה
400 גרם תותים נקיים
לשים
2 כפות סוכר לבן
למעוך עם מזלג
ולהשאיר בצד
לשים במיקסר עם מקצף
2 מיכל שמנת להקצפה 500 גרם
1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
2 כפות סוכר לבן
להקציף עד שהקצפת יציבה
לאחר מכן להוסיף
1 מיכל גבינה לבנה או גבינת שמנת 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם
לערבב ממש כמה סיבובים קטנים
להוסיף את התותים
אבל לא את כל הנוזלים מהתותים לערבב
במיקסר מעט
להוריד את הקערה מהמיקסר
ולערבב עם מרית
להכין תבנית פיירקס או אלומיניום
40×40 ס"מ
לרפד את תחתית התבנית
עם ביסקוויטים
לזלף מעט ליקר או ברנדי על הביסקוויטים לא חייבים
לא צריך להרטיב את הביסקוויטים
הקרם יוציא בהמשך נוזלים וירטיב את הביסקוויטים
לשים על הביסקוויטים 3/4 מכמות הקרם
וליישר
לסדר על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים
לזלף מעט ברנדי לא חייבים
לשים מעל הביסקוויטים את שאר הקרם
ליישר ולכסות בניילון נצמד ולשים במקפיא כשעה
בינתיים להכין פרוסות תותים נקיים חתוכים בערך 400 גרם
לאחר כשעה כשהעוגה קפואה
לסדר את התותים על הקרם הקפוא
עכשיו נכין ג'ילי תות
88 גרם קודם לשים מים רותחים בסיר
ולאחר מכן את אבקת הג'ילי
לערבב היטב
להבריש מיד עם מברשת על התותים ועל הקרם
לאחר מכן לשפוך את הג'לי על כל העוגה
לשים במקרר ליציבות הג'ילי
לאחר מכן לכסות היטב ולשמור במקרר
תגובות
הוסף רשומת תגובה