English recipe listed below
צריך שרוול אחד ביסקוויטים כ-250 גרם
החומרים
לשים בקערה
400 גרם תותים נקיים
לשים
2 כפות סוכר לבן
למעוך עם מזלג
ולהשאיר בצד
לשים במיקסר עם מקצף
2 מיכל שמנת להקצפה 500 גרם
1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
2 כפות סוכר לבן
להקציף עד שהקצפת יציבה
לאחר מכן להוסיף
1 מיכל גבינה לבנה או גבינת שמנת 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם
לערבב ממש כמה סיבובים קטנים
להוסיף את התותים
אבל לא את כל הנוזלים מהתותים לערבב
במיקסר מעט
להוריד את הקערה מהמיקסר
ולערבב עם מרית
להכין תבנית פיירקס או אלומיניום
40×40 ס"מ
לרפד את תחתית התבנית
עם ביסקוויטים
לזלף מעט ליקר או ברנדי על הביסקוויטים לא חייבים
לא צריך להרטיב את הביסקוויטים
הקרם יוציא בהמשך נוזלים וירטיב את הביסקוויטים
לשים על הביסקוויטים 3/4 מכמות הקרם
וליישר
לסדר על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים
לזלף מעט ברנדי לא חייבים
לשים מעל הביסקוויטים את שאר הקרם
ליישר ולכסות בניילון נצמד ולשים במקפיא כשעה
בינתיים להכין פרוסות תותים נקיים חתוכים בערך 400 גרם
לאחר כשעה כשהעוגה קפואה
לסדר את התותים על הקרם הקפוא
עכשיו נכין ג'ילי תות
קודם לשים בסיר מים רותחים
לפי הוראות היצרן על הקופסה
ולאחר מכן להוסיף את אבקת הג'ילי תות
1 קופסה כ- 88 גרם
לערבב היטב
להבריש מיד עם מברשת על התותים ועל הקרם
לאחר מכן לשפוך את הג'לי על כל העוגה
לשים במקרר ליציבות הג'ילי
לאחר מכן לכסות היטב ולשמור במקרר
You need one sleeve of biscuits about 250 grams
the materials
put in a bowl
400 grams of clean strawberries
put
2 tablespoons of white sugar
Mash with a fork
and leave aside
put in a mixer with a whisk
2 container of whipping cream 500 grams
1 bag of instant vanilla pudding powder
A little vanilla extract
2 tablespoons of white sugar
Whip until the whipped cream is firm
then add
1 container of white cheese or cream cheese 250 grams
1 container of high percentage sour cream 200 grams
Mix really a few small rounds
Add the strawberries
But don't mix all the liquid from the strawberries
in the mixer a little
Remove the bowl from the mixer
and mix with a spatula
Prepare a pyrex or aluminum mold
40×40 cm
Line the bottom of the mold
with biscuits
You don't have to sprinkle a little liqueur or brandy on the biscuits
No need to wet the biscuits
The cream will later release liquids and moisten the biscuits
Put 3/4 of the cream on the biscuits
and straighten
Arrange another layer of biscuits on top of the cream
You don't have to sprinkle a little brandy
Put the rest of the cream on top of the biscuits
Straighten and cover with plastic wrap and put in the freezer for about an hour
In the meantime, prepare about 400 grams of sliced clean strawberries
After about an hour when the cake is frozen
Arrange the strawberries on the frozen cream
Now we will make strawberry jelly
First put boiling water in a pot
According to the manufacturer's instructions on the box
and then add the strawberry jelly powder
1 box about 88 grams
mix well
Brush immediately with a brush on the strawberries and the cream
Then pour the jelly all over the cake
Put in the fridge to stabilize the jelly
Then cover well and keep in the fridge
תגובות
הוסף רשומת תגובה