עוגת גבינה ביסקוויטם ותותיםStrawberry biscuit cheesecake without baking מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







צריך שרוול אחד ביסקוויטים כ-250 גרם

החומרים

לשים בקערה 

400 גרם תותים נקיים

לשים

2 כפות סוכר לבן

למעוך עם מזלג

ולהשאיר בצד


לשים במיקסר עם מקצף

2 מיכל שמנת להקצפה 500 גרם

1 שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל

מעט תמצית וניל

2 כפות סוכר לבן

להקציף עד שהקצפת יציבה

לאחר מכן להוסיף

1 מיכל גבינה לבנה או גבינת שמנת 250 גרם

1 מיכל שמנת חמוצה באחוזים גבוהים 200 גרם

לערבב ממש כמה סיבובים קטנים

להוסיף את התותים

אבל לא את כל הנוזלים מהתותים לערבב 

במיקסר מעט

להוריד את הקערה מהמיקסר

ולערבב עם מרית

להכין תבנית פיירקס או אלומיניום

40×40 ס"מ

לרפד את תחתית התבנית

עם ביסקוויטים

לזלף מעט ליקר או ברנדי על הביסקוויטים לא חייבים

לא צריך להרטיב את הביסקוויטים

הקרם יוציא בהמשך נוזלים וירטיב את הביסקוויטים

לשים על הביסקוויטים 3/4 מכמות הקרם

וליישר

לסדר על הקרם עוד שכבה של ביסקוויטים

לזלף מעט ברנדי לא חייבים

לשים מעל הביסקוויטים את שאר הקרם

ליישר ולכסות בניילון נצמד ולשים במקפיא כשעה


בינתיים להכין פרוסות תותים נקיים חתוכים בערך 400 גרם

לאחר כשעה כשהעוגה קפואה

לסדר את התותים על הקרם הקפוא

עכשיו נכין ג'ילי תות

88 גרם קודם לשים מים רותחים בסיר

ולאחר מכן את אבקת הג'ילי

לערבב היטב

להבריש מיד עם מברשת על התותים ועל הקרם

לאחר מכן לשפוך את הג'לי על כל העוגה

לשים במקרר ליציבות הג'ילי 

לאחר מכן לכסות היטב ולשמור במקרר


תגובות