עוגת דלעת מהירה מעולהQuick pumpkin cake without mixer

 






An English recipe is listed below


חומרים:

החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית 170 מי"ל

ל-2 תבניות אינגליש קייק

לקחת

400 גרם דלעת

 לגרר על פומפייה גסה

ולסחוט את הדלעת בידיים מהנוזלים


לשים בקערה

1.1/3 כוסות סוכר לבן 200 גרם

רבע כפית מלח

1 כפית שטוחה קינמון או לפי טעמכם האישי

1 שקית אבקת אפיה 10 גרם

1.1/2 כוסות שמן קנולה או חמניות 230 גרם

4 ביצים בינוניות

לערבב עם מרית

להוסיף 

את הדלעת המגוררת הסחוטה  400 גרם

 דלעת יצאה 2.3/4 כוסות חד פעמיות לשתייה קרה

1 כוס חמוציות 100 גרם

1 כוס צימוקים 100 גרם

1 כוס אגוזי מלך או  אגוזי פקאן שבורים 100 גרם

1 כפית תמצית וניל

לערבב מעט

להוסיף

2.1/3 כוסות קמח לבן רגיל מנופה 240 גרם

לערבב עם מרית עד שהעיסה הומוגנית


מי שאוהב ניתן לשים מעט אבקת ג'ינג'ר או מעט

תבלין אגוז מוסקט

לרפד  בנייר אפייה 2 תבניות אינגליש קייק

לחלק את עיסת העוגה לשתי התבניות

באופן שווה

ליישר

לפזר מעל מעט אגוזי פקאן או אגוזי מלך שבורים


לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות

או לפי הצורך


לקישוט סוכר העוגה לאחר שהעוגה התקררה מעט

לשים בקערה קטנה

1 כוס אבקת סוכר 100 גרם

להוסיף ככף שתיים מי ברז לפי הצורך

עד שמתקבל מרקם כמו דבש

לזללף מעל העוגות עם מזלג

לגרד מעל כל עוגה מעט גרידת לימון

העוגה אפילו יותר טעימה לאחר יום יומיים

לאחר שאכלתם את העוגה לשמור עטופה עם ניילון

במקרר.



















תגובות