An English recipe is listed below
חומרים:
החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית 170 מי"ל
ל-2 תבניות אינגליש קייק
לקחת
400 גרם דלעת
לגרר על פומפייה גסה
ולסחוט את הדלעת בידיים מהנוזלים
לשים בקערה
1.1/3 כוסות סוכר לבן 200 גרם
רבע כפית מלח
1 כפית שטוחה קינמון או לפי טעמכם האישי
1 שקית אבקת אפיה 10 גרם
1.1/2 כוסות שמן קנולה או חמניות 230 גרם
4 ביצים בינוניות
לערבב עם מרית
להוסיף
את הדלעת המגוררת הסחוטה 400 גרם
דלעת יצאה 2.3/4 כוסות חד פעמיות לשתייה קרה
1 כוס חמוציות 100 גרם
1 כוס צימוקים 100 גרם
1 כוס אגוזי מלך או אגוזי פקאן שבורים 100 גרם
1 כפית תמצית וניל
לערבב מעט
להוסיף
2.1/3 כוסות קמח לבן רגיל מנופה 240 גרם
לערבב עם מרית עד שהעיסה הומוגנית
מי שאוהב ניתן לשים מעט אבקת ג'ינג'ר או מעט
תבלין אגוז מוסקט
לרפד בנייר אפייה 2 תבניות אינגליש קייק
לחלק את עיסת העוגה לשתי התבניות
באופן שווה
ליישר
לפזר מעל מעט אגוזי פקאן או אגוזי מלך שבורים
לאפות בתנור חם 160 מעלות כ-40 דקות
או לפי הצורך
לקישוט סוכר העוגה לאחר שהעוגה התקררה מעט
לשים בקערה קטנה
1 כוס אבקת סוכר 100 גרם
להוסיף ככף שתיים מי ברז לפי הצורך
עד שמתקבל מרקם כמו דבש
לזללף מעל העוגות עם מזלג
לגרד מעל כל עוגה מעט גרידת לימון
העוגה אפילו יותר טעימה לאחר יום יומיים
לאחר שאכלתם את העוגה לשמור עטופה עם ניילון
במקרר.
תגובות
הוסף רשומת תגובה