החומרים לעוגה
לשים בסיר עם מים על הגז באן-מארי
ולשים בסיר שמתלבש עליו
150 גרם שוקולד חלב או מריר שבור
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר לבן 130 גרם
להמיס הכל ניתן להמיס גם במיקרוגל
בכלי מתאים
לערבב ולהוסיף
1 כפית תמצית וניל
4 ביצים לארג'
לערבב להוסיף
3/4 כוס קמח לבן מנופה 130 גרם
2 כפות קקאו לא ממותק
1/2 כפית אבקת אפיה
לערבב עם מטרפה עד שהעיסה חלקה
לשפוך לתבנית 45x35 ס"מ מרופדת בנייר אפיה
לישר לאפות בתנור מחומם מראש ל-190 מעלות
כ-6-7 דקות לא לייבש באפיה לקרר את העוגה
לקרם מוס השוקולד
לשים בסיר קטן
200 גרם שוקולד מריר או חלב שבור או חצי חצי
לשים מעל סיר עם מים חמים באן מארי
להמיס את השוקולד
להוסיף 50 גרם חמאה ולערבב
להקציף 1.5 מיכלי שמנת להקצפה
38% או 32% אחוז 375 גרם
להוסיף 2 כפות סוכר לבן, 2 כפות אבקת
אינסטנט פודינג וניל
להקציף לקצפת יציבה
להוסיף לשוקולד כחצי כוס מהקצפת ולערבב
להוסיף עוד ככוס קצפת ולערבב
עכשיו להוסיף את כל הקצפת שנשארה
ולערבב בעטיפה לקרם יציב
אחרי שהעוגה התקררה לשים מעליה נייר אפיה ולהפוך לשולחן העבודה
לקלף את הנייר שאפינו את הרולדה
לזרזף כשלוש כפות ברנדי או ויסקי או ליקר שרי
אם ם אתם רוצים עוגה יותר רטובה ניתן להכין
מעט סירופ סוכר מים וברנדי רבע כוס סוכר כחצי
כוס מי ברז 3 כפות ברנדי ולהרטיב את העוגה עם מברשת
למרוח על הרולד כ-3/4 כמות מוס קרם
ליישר
לפזר בקצה כ-10-15 דובדובנים אמרנה
ולזלף קצת מהסירופ של האמרנה על המוס
למי שאין ניתן למרוח תחילה את העוגה עם
קונפיטורת דובדובנים ועל למרוח את מוס השוקולד
לגלגל לרולדה לעזר בגלגול עם נייר האפיה
להשאיר את הנייר מהודק מסביב הרולדה
להקפיא לחצי שעה
להוציא מהמקפיא
לצפות את הרולדה עם שאר הקרם
ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד 🍫
או עם חתיכות 🍫 שוקולד
איך מכינים את השוקולד לקישוט
לשים על תבנית נייר אפייה
לשים טבלת שוקולד שלמה מריר או חלב
100 גרם
לחמם תנור לחום ממש נמוך 30 מעלות
לכבות את התנור
ולשים את התבנית בתנור לכמה דקות
עד שהשוקולד מומס
להוציא החוצה ולמרוח את השוקולד
לשכבה דקה
לשים לכמה דקות במקפיא לייצוב
לשבור לחתיכות ולקשט את הרולדה
לפזר מעל מעט אבקת סוכר.
The ingredients for the cake
Put in a pot with water on the gas in Anne-Marie
And put in a pot that dresses on it
150 grams of broken milk or bitter chocolate
100 grams of butter
3/4 cup white sugar 130 grams
Melt Everything can also be melted in the microwave
In a suitable tool
Mix and add
1 teaspoon vanilla extract
4 large eggs
Mix add
3/4 cup white flour sifted 130 grams
2 tablespoons unsweetened cocoa
1/2 teaspoon baking powder
Mix with a whisk until the dough is smooth
Pour into a 45x35 cm pan lined with baking paper
Straighten and bake in a preheated oven at 190 degrees
About 6-7 minutes do not dry in the oven to cool the cake
For the chocolate mousse cream
Put in a small pot
200 grams of dark chocolate or broken milk or half and half
Put over a pot with hot water in Anne Marie
Melt the chocolate
Add 50 grams of butter and mix
Whip 1.5 containers of whipped cream
38% or 32% 375 grams
Add 2 tablespoons white sugar, 2 tablespoons powder
instant vanilla pudding
Whisk to a stable whipped cream
Add about half a cup of the whipping cream to the chocolate and mix
Add another cup of whipped cream and mix
Now add all the remaining whipped cream
And mix in a wrapper to a firm cream
After the cake has cooled put baking paper on top and turn it into a desktop
Peel the paper that we baked the roll
Drizzle about three tablespoons of brandy or whiskey or cherry liqueur
If you want a wetter cake you can make it
A little water sugar syrup and brandy a quarter cup of sugar about half
A glass of tap water 3 tablespoons brandy and moisten the cake with a brush
Spread on Harold about 3/4 the amount of cream mousse
Straighten
Sprinkle at the end about 10-15 amerna cherries
And sprinkle some of the amarena syrup over the mousse
For those who can not first spread the cake with
Cherry jam and spread on the chocolate mousse
Roll into a roll to help roll with the baking paper
Leave the paper fastened around the roll
Freeze for half an hour
Remove from the freezer
Coat the roulade with the rest of the cream
Can be decorated with chocolate curls 🍫
Or with pieces 🍫 chocolate
How to prepare the chocolate for decoration
Put on a baking paper pan
Put a whole bittersweet or milk chocolate bar
100 g
Preheat oven to really low heat 30 degrees
Turn off the oven
And put the mold in the oven for a few minutes
Until the chocolate is melted
Take out and spread the chocolate
For a thin layer
Put in the freezer for a few minutes to stabilize
Break into pieces and decorate the roulade
Sprinkle over a little icing sugar.
תגובות
הוסף רשומת תגובה