שניל בטמפורה פנקייק מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







החומרים

לשים בקערת ערבוב

כ-700 גרם חזה עוף חתוך לשניצלים

מעט פלפל שחור

כרבע כפית מלח

2 כפות לא מלאות חרדל

1 כף שמן זית

ניתן לשים שן שום כתושה

לערבב הכל ניתן להכין לילה מראש

או ניתן להכין באותו רגע


לבלילת הטמפורה

לשים בקערה אחת

2 ביצים

חצי כוס מי ברז 6-8 כפות

מעט פלפל שחור

כחצי כפית מלח

לקשקש עם מזלג ולהוסיף

חצי כפית אבקת אפיה

רבע כפית פפריקה מתוקה

כ- 1.5 כוסות קמח לבן רגיל כ-150 גרםאו לפי הצורך

 למדוד בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה

לקשקש עם מזלג לעיסה חלקה כמו לעיסת פנקייק

אם חסר לכם עוד קמח תוסיפו קצת עד למרקם הרצוי


אופן ההכנה

לחמם במחבת שמן כשלוש ס"מ גובה


לשים בצלחת

ככוס קמח לבן רגיל

לטבול את השניצל בקמח מכל הצדדים

לשים את השניצל בתערובת הפנקייק הטמפורה

לצפות משני הצדדים להרים עם מזלג ולתת 

לעודפי הטמפורה לרדת בחזרה לקערה

לשים ישר את השניצל בשמן החם

ולטגם כשתים שלוש דקות מכל צד עד שמזהיב

טיפ לטגן בשמן חם אבל לא ממש רותח כדי שהשמן 

לא יספג בבלילה.

וגם לא לטגן על אש חזקה מידי כדי שהשניצל יתבשל גם 

בפנים ולא רק הטמפורה תזהיב




תגובות