מרק ירקות כתומים ועדשים טבעוני מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 





לשים סיר על האש לחמם

לשים

2 כפות שמן זית

להוסיף

 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

1 גזר גדול מגורד בפומפייה גסה

לטגן כשלוש דקות מידי פעם לערבב

להוסיף:

מי ברז או מים רותחים יותר מחצי גובה הסיר

להרתיח ולהוסיף

1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות כסנטימטר

להרתיח כחמש דקות

להוסיף כחצי כוס עדשים אדומות מנוקות וחוצות

להוסיף

כ-400 גרם דלעת חתוכה לקוביות

להוסיף

2 כפות אבקת מרק עוף

מעט פלפל שחור

להביא לידי רתיחה ולבשל על אש קטנה

עד שהעדשים והדעת מוכנים

אפשר להגיש כך

או לטחון בבלנדר מוט


תגובות