מרק שעועית לבנה טבעוני וירקותVegan bean soup with vegetables and pasta טעים מהיר ובריא מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ
החומרים
לשים סיר על האש
לשים 2 כפות שמן זית לחמם
לשים
3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
2 גזרים בינוניים לגרד על פומפייה גסה גדולה
לטגן כחמש דקות על אש בינונית עד שהם יותר
רכים מידי פעם לערבב
לאחר מכן לשפוך מים רותחים לגובה של כ-3/4
גובה סיר
להרתיח כחמש דקות
להוסיף-
1 בטטה חתוכה לקוביות בערך 1×1 ס"מ
כ-400 גרם שעועית לבנה מבושלת אפשר שעועית לבנה קפואה מבושלת
להוסיף
ככוס וחצי פסטה צורות קטנה
3 כפיות אבקת מרק בטעם עוף פרווה או ציר ירקות מוכן שהכנתם
מעט פלפל שחור
לערבב
להביא לידי רתיחה
ולבשל כ-10 דקות עד שהפסטה מוכנה
Recipe listed in English below
the materials
put a pot on the fire
Put 2 tablespoons of olive oil to heat
to put
3 medium onions cut into small cubes
Grate 2 medium carrots on a large grater
Fry for about five minutes on medium heat until they are more
Soft occasionally stir
Then pour boiling water to a height of about 3/4
pot height
Boil for about five minutes
add-
1 sweet potato cut into cubes about 1×1 cm
About 400 grams of boiled white beans, you can use frozen boiled white beans
add
About a cup and a half of small shaped pasta
3 teaspoons of chicken-flavored soup powder or ready-made vegetable stock that you have prepared
A little black pepper
to stir
bring to a boil
and cook for about 10 minutes until the pasta is ready
תגובות
הוסף רשומת תגובה