מרק שעועית לבנה טבעוני וירקותVegan bean soup with vegetables and pasta טעים מהיר ובריא מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 








החומרים

לשים סיר על האש

לשים 2 כפות שמן זית לחמם

לשים

3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות קטנות

2 גזרים בינוניים לגרד על פומפייה גסה גדולה


לטגן כחמש דקות  על אש בינונית עד שהם יותר

רכים מידי פעם לערבב


לאחר מכן לשפוך מים רותחים לגובה של כ-3/4

גובה סיר

להרתיח כחמש דקות


להוסיף-

1 בטטה חתוכה לקוביות בערך 1×1 ס"מ

כ-400 גרם שעועית לבנה מבושלת אפשר שעועית לבנה קפואה מבושלת

להוסיף 

ככוס וחצי פסטה צורות קטנה

3 כפיות אבקת מרק בטעם עוף פרווה או ציר ירקות מוכן שהכנתם

מעט פלפל שחור

לערבב

להביא לידי רתיחה 

ולבשל כ-10 דקות עד שהפסטה מוכנה

Recipe listed in English below


the materials

put a pot on the fire

Put 2 tablespoons of olive oil to heat

to put

3 medium onions cut into small cubes

Grate 2 medium carrots on a large grater



Fry for about five minutes on medium heat until they are more

Soft occasionally stir



Then pour boiling water to a height of about 3/4

pot height

Boil for about five minutes



add-

1 sweet potato cut into cubes about 1×1 cm

About 400 grams of boiled white beans, you can use frozen boiled white beans

add

About a cup and a half of small shaped pasta

3 teaspoons of chicken-flavored soup powder or ready-made vegetable stock that you have prepared

A little black pepper

to stir

bring to a boil

and cook for about 10 minutes until the pasta is ready
סמל 'אומת על ידי הקהילה'




תגובות