קוראסון נקניקייה קריספי מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 

החומרים

בצק עלים מרודד

נקניקיות או קבנוס

פסטו או מטבוחה או קטשופ או אחר

שומשום

מעט שמן זית


אופן ההכנה

לקחת ריבוע בצק עלים בערך 30 ×30 ס"מ



לחלק ל-4 ריבועים

כל ריבוע לחתוך באלכסון למשולש

למרוח על כל משולש מעט פסטו או קטשופ

או מה שאתם אוהבים

לשים חצי נקניקייה או קבנוס

לגלגל לקרואסון

למרוח כל קרואסון במעט שמן זית


לפזר שומשום על שולחן העבודה

ולגלגל את הקרואסון מכל הצדדים על השומשום

לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפיה

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

כ-25 דקות עד שהבצק אפוי וזהוב




תגובות