סלט כבד עם בצל מטוגן נוסטלגי של סבתות טעים מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




החומרים-

500 גרם כבד עוף צלויים בגריל או על האש ברשת

לפי חוקי הכשרות לקצוץ אותם עם סכין דק

4 ביצים מבושלות קצוצות דק עם סכין


4-5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות

לשים במחבת 2 כפות שמן זית לטגן את הבצל עד שזהוב מידי  פעם לערבב כשמונה דקות או לפי הצורך


לאחר שהבצל מוכן לערבב את הכבדים עם הבצל

והביצים הקשות הקצוצות

להוסיף

מעט פלפל שחור או פלפל לבן

חצי כפית מלח

2 כפות מיונז

לערבב הכל ביחד ולהגיש

תגובות