English recipe listed below
החומרים למלית
1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות
לטגן במחבת גדולה עם 2 כפות זמן
זית עד הזהבה כשבע דקות
להוסיף-
כף צנוברים
שתי כפות צימוקים
1 כפית פפריקה מתוקה
מעט פפריקה חריפה
מעט תבלין בהרט
מעט פלפל שחור
כחצי כפית מלח או לפי טעמכם
לערבב מעט
להוסיף
500 גרם בשר טחון או הודו או עוף או בקר
להשאיר ככוס מהבשר הטחון בצד להוספה
מאוחרת יותר
לערבב את הבשר במחבת כדקה שתיים
עד שהוא מלבין
לכבות את הגז לקרר מעט את המלית
להוסיף את שאר הבשר בצד
וניתן גם להוסיף קצת פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לקחת עלה קר מאוד של מלאווח
להניח על השולחן
לשים מלית בנדיבות לאורך חצי המלאווח
ואת החצי בלי המלית לחתוך בפנים כמה פסים
אלכסונים
לקפל את הבצק מעל המלית
ולהדק שוליים
למרוח עם ביצה טרופה
לפזר מעל שומשום
לאפות בתנור חם 170 מעלות
כ-25-35 דקות לפי הצורך עד שהבצק זהוב יפה
להגיש עם חומוס סלטים חמוצים,ביצים קשות.
The ingredients for the stuffing
1 large onion chopped into small cubes
Fry in a large pan with 2 tablespoons of time
Olive until golden about seven minutes
add-
A spoonful of pine nuts
Two tablespoons of raisins
1 teaspoon sweet paprika
A little hot paprika
A little Bharat spice
A little black pepper
About half a teaspoon of salt or according to your taste
mix a little
add
500 grams of ground meat or turkey or chicken or beef
Leave a cup of the minced meat aside to add
later
Mix the meat in the pan for about a minute or two
until it bleaches
Turn off the gas and cool the stuffing a little
Add the rest of the meat on the side
And you can also add some chopped parsley
Method of preparation
take a very cold leaf of malavah
put on the table
Put a generous amount of stuffing along the half length
And the half without the stuffing cut a few stripes inside
Diagonals
Fold the dough over the filling
and fasten hem
Spread with a beaten egg
sprinkle over sesame seeds
Bake in a hot oven at 170 degrees
About 25-35 minutes as needed until the dough is nicely golden
Serve with hummus, pickled salads, hard-boiled eggs.
תגובות
הוסף רשומת תגובה