English recipe listed below
החומרים מדודים בגרמים או בכוסות פלסטיק
חד פעמיות לשתייה קרה כוס פלסטיק שווה ל-3/4 כוס
מדידה בינלאומית
לשים בקערת הקצפה
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
1 כוס סוכר לבן 150 גרם
רבע כפית מלח
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים שלמות
להקציף עם מקצף ידני או במיקסר
כשלוש דקות עד שהעיסה יותר מסמיכה אבל עדיין
לא נוקשה מידי
להוסיף תוך זילוף והקצפה
1 כוס שמן חמניות או קנולה 150 גרם
לערבב כרבע דקה
ולהוסיף
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1 כפית אבקת אפיה
2.5 כוסות קמח לבן מנופה 250 גרם
לערבב בעטיפה
להוסיף 3 כפות שוקולד צ'יפס או 70 גרם שוקולד
מריר חתוך
ולערבב בעטיפה
לשמן תבנית עגולה 22 ס"מ בסיס ודופן
לשים בתבנית חצי מעיסת העוגה לישר מעט
לפזר 3 כפות שוקולד נוטלה או שוקולד השחר
לכסות עם שאר עיסת העוגה לישר מעט
עם מזלג לקשקש מעט את העיסה כמו בעוגת שיש
לנער מעט את התבנית כדי שהעיסה תתיישר מעט
לפזר מעל מעט שוקולד צ'יפס
לאפות בתנור מחומם מראש 160 מעלות
בין 40-50 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע
לא לייבש אותה שתישאר עסיסית
ניתן לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה
The ingredients are measured in grams or in plastic cups
Disposable for cold drinks, a plastic cup is equal to 3/4 cup
international measurement
put in the whipping bowl
1 container of whipping cream 38% 250 grams or vegetable whipping cream
1 cup of white sugar 150 grams
A quarter of a teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla extract
3 whole eggs
Whip with a hand whisk or in a mixer
About three minutes until the paste is thicker but still
Not too stiff
add while sprinkling and whipping
1 cup sunflower or canola oil 150 grams
Mix for about a quarter of a minute
and add
1 tablespoon instant vanilla pudding
1 teaspoon baking powder
2.5 cups of sifted white flour 250 grams
mix in a wrapper
Add 3 tablespoons of chocolate chips or 70 grams of chocolate
bitter cut
and mix in the wrapper
Grease the base and side of a 22 cm round pan
Put half of the cake batter in the mold and flatten it a little
Sprinkle 3 spoons of Nutella chocolate or dawn chocolate
Cover with the rest of the cake batter and flatten a little
With a fork fluff the pulp a little like in a marble cake
Shake the mold a little so that the dough straightens out a little
Sprinkle some chocolate chips on top
Bake in a preheated oven at 160 degrees
Between 40-50 minutes until the cake is springy to the touch
Do not dry it so that it remains juicy
You can check with a toothpick that the cake is ready
תגובות
הוסף רשומת תגובה