תפוחי אדמה מוקרמים מהירים עם צהובה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 






החומרים

4 תפוחי אדמה גדולים

מבושלים ומקולפים

לקרר אותם

לקלף

לחתוך לפרוסות בעובי של חצי ס"מ


לסדר בתבנית פייס או תבנית אחרת סגורה

כמו רעפים אחד על השני


לפזר מעל תפוחי האדמה

מעט מלח

מעט פלפל שחור

מעט תבלין אגוז מוסקט

ניתן גם לפזר מעט שום כתוש


לפזר מעל הכל קונים כף שמן זית

1 מיכל שמנת להקצפה 32%  -250 גרם

חצי כוסות חלב מדוד  בכוס חד פעמית פלסטיק

 לשתייה קרה כ-5 כפות חלב

לפזר מעל כ-100 גרם גבינה צהובה מגורדת


לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

אפיה של 30 דקות עד שמזהיב מלמעלה

והנוזלים יותר מסמיכים.


תגובות