נתח אנטריקוט ורד הצלע חגיגי מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ




החומרים

נתח אנטריקוט קילו שבע מאות 1,700 ק"ג

לשים על תבנית אפיה

לשים מעל

1.5 כפות חרדל דיג'ון אפשר חלק או גרגירים

1.5 כפות דבש

1.5 כפות שמן זית

פלפל שחור

אפשר גם שיני שום לעשות חורים בבשר עם סכין

בכמה מקומות ולשים בתוכם שיני שום שלמות

למרוח את הבשר משני הצדדים


מי שרוצה יפזר מסביב ירקות כמו תפוחי אדמה ועוד...

לאפות בחום גבוה 220 מעלות

כעשר דקות

להוריד חום ל-190 מעלות

ולאפות לא מכוסה עוד כ-55 דקות

תגובות