סטייק אנטריקוט על מחבת בגז בדרגה מידיום וואל שניתן לפרוס מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 






החומרים


סטיק אנטריקוט בעובי 2.5 ס"מ רצוי משוייש שיהיו פסי שומן

כמו שיש

לפזר עליו מעט פלפל שחור

לזלף ככף וחצי שמן זית

למרוח את שתי הצדדים בשמן ובפלפל


להכין מחבת פסים על הגז היטב שתיהיה חמה מאוד

לשיף כף שמן זית

להניח את הנתח במחבת

לתת צריבה על אש גבוהה בינונית כחמש שש  דקות מצד

אחד 

עד שרואים שהצד הלא צרוב מעט מעלה נוזלים ומזיע לאחר מכן להפוך לצד השני לעוד צריבה של כשש דקות 

על אש בינונית

לאחר מכן להוציא לצלחת לפזר למעלה מעט מלח

ללהניח כחמש דקות בצלחת למנוחה

ולאחר מכן לפרוס





תגובות