חזה עוף ברוטב טריאקי שניתן לפרוס טעים מהיר ובריא

 





Recipe listed in English below


4 יחידות חזה עוף לא פרוס חצאי פרפרים

לחרוץ 4 פסים על כל חזה 

להוסיף

2 כפות סילאן

2-3 כפות רוטב טריאקי ניתן לרכוש בסופרים

2 שיני שום כתושות

1 כפית פפריקה מתוקה

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

2 כפות שמן זית

לערבב הכל היטב

אפשר להכין חצי שעה קודם לפני הצריבה

או לילה קודם להכין במקרר


להכין מחבת פסים על הגז

כאשר היא חמה לשים ככף שמן זית על אש גבוהה

לשים 2 נתחים לא לשים הכל בבת אחת

לצרוב מכל צד בין 4-5 דקות אם החזה נצרב מהר מידי

להנמיך את האש לאש בינונית

לאחר שצד אחד צרוב להפוך לצד השני לעוד כארבע חמש דקות צריבה

לבדוק אחד שבפנים הבשר מבושל

ניתן להגיש חם או קר פרוס


4 pcs Chicken breast not sliced ​​Butterfly halves Make 4 stripes on each breast add 2 tablespoons ceylon 2-3 tablespoons of teriyaki sauce can be purchased at writers 2 cloves crushed garlic 1 teaspoon sweet paprika Half a teaspoon of salt A little black pepper 2 tablespoons olive oil Mix everything well It can be prepared half an hour before burning Or the night before prepare in the refrigerator Make a griddle pan on the gas When it is hot put about a tablespoon of olive oil over high heat Put 2 chunks do not put everything at once Burn on each side for 4-5 minutes if the breast burns too quickly Lower the heat to medium-high Once one side is burned turn the other side for another four to five minutes of burning Check one inside the cooked meat It can be served hot or cold sliced

תגובות