קציצות בשר או עוף במילוי ביצה מטבח בקלי קלות קשה

 




English recipe listed below




לשים בקערת ערבוב

500 חזה הודו או בקר טחון

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

1 כפית פפריקה מתוקה

מעט פפריקה חריפה

אפשר גם שן שום קצוצה

כשתי כפות פירורי לחם

לערבב הכל לעיסה נוחה


למלית כשש ביצים מבושלות קשות חתוכות לחצאים


לשים בצלחת ככוס פירורי לחם או לפי הצורך


אופן ההכנה

לקחת מתערובת הבשר חתיכה בגודל כדור 

פינפונג לשתח מעט בידיים לשים חצי ביצה

לקחת מתערובת הבשר עוד חתיכה

לשטח את הבשר ולכסות את הביצה

להדק מכל הצדדים ולעגל וליצור קציצה כמו המבורגר

לטבול בפרורי הלחם מכל הצדדים ולהדק את הפירורים

על הקציצה עם הידיים

אין צורך לטבול בביצה


לחמם שמן קנולה או חמניות במחבת בערך 2 סנטימטר

גובה

לטגן כשלוש דקות מכל צד


recipe
500 grams of ground meat or turkey or beef
1 large onion chopped into small cubes
2 tablespoons of olive oil
Half a teaspoon of salt
1 teaspoon sweet paprika
A little black pepper and hot paprika
1 egg
About two tablespoons of bread crumbs or as needed for filling
5 hard boiled eggs
Peeled and cut into halves

for coating
About two cups of breadcrumbs

for frying
Canola or sunflower oil Method of preparation
Take meat about the size of half an egg
flatten a little by hand
Put half an egg
Cover with more meat over the egg
Shape into a round and slightly crushed patty
Watch the bread crumbs carefully
Fry in oil to a height of about 3 mm
About 4 minutes on each side
Can be baked in the oven at 180 degrees
About thirty minutes in greased paper


תגובות