לב פחזנייה ליום האהבה עם קצפת מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







החומרים מדודים בגרמים או בכוס פלסטיק חד פעמית 

לשתיה קרה כוס חד פעמית שווה ל-3/4 כוס מדידה בינלאומית


לשים בסיר על הגז

1.1/4  כוסות מי ברז  200 גרם

קורט מלח

1 כפית סוכר לבן

100 גרם חמאה או מרגרינה לפרווה

1/4 כוס שמן קנולה 40 גרם

להביא את העיסה לידי רתיחה 

ולהוסיף תוך כדי ערבוב

3 כוסות קמח  300 גרם ולערבב על האש עד 

שהבצק מתגבש לכדור וחלק

כדקה דקה וחצי ערבוב


לאחר מכן לשים את הבצק במיקסר עם גיטרה

לערבל במהירות נמוכה בינונית כדקה וחצי עד שהבצק

קצת יותר קר

להתחיל להוסיף ביצה לערבל עד שהביצה מוטמעת

בתוך הבצק

כאשר הביצה מוטמעת להוסיף עוד ביצה ולערבב עד

הטמעה

כך הוספתי 5 ביצים

חייבים להוסיף ביצים לפי הצורך

איך יודעים שהבצק מוכן 

לוקחים קצת בצק בין אצבעות הידיים אגודל והאמה

ופותחים את האצבעות 

הבצק צריך להמתח בין האצבעות ולא להקרע

אם הוא נקרה צריך להוסיף עוד ביצה

אז להוסיף לפי הצורך

לאחר שסיימנו להעביר לשקית זילוף עם צינטר כוכבי

או צינטר עגול חלק


לצייר על נייר אפיה לבבות גדולים בערך בקוטר של 22 ס"מ

 או לפי רצונכם  .


להדביק את דף אפייה  הפוך על תבנית אפייה שלא יצא הצבע על הפחזניות 

בעזרת קצת  עיסת הפחזניות ב-4 פינות התבנית שלא יעוף בתנור על תוכנית טורבו

לזלף את העיסה  על הלבבות לא דק שיהיה עבה בערך עובי של כשתי ס"מ


לשים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בתוכנית טורבו או

בתוכנית רגילה

לשים בפתח הדלת כף עץ כדי שהדלת לא תסגר הרמטית 

וישאר מעט אויר היוצא החוצה

לא לפתוח את דלת התנור עד שהלבבות מתייצבות 

ומקבלות צבע זהוב

בערך 25 דקות או לפי הצורך


לקרם וניל

לשים בקערת המיקסר עם בלון הקצפה

500 גרם שמנת להקצפה 2 מיכלים

1 כוס חלב 165 גרם

1 חבילה אבקת אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

4 כפיות סוכר לבן למעט יותר  מתוק ניתן  להוסיף עוד

2 כפיות סוכר לבחירתכם

להקציף עד שהקצפת יציבה

לשים בשקית זילוף עם צינטר כוכבי ולשמור במקרר עד 

מילוי הלבבות


לציפוי השוקולד

לשים בבאן מארי או להמיס במיקרוגל 300 גרם שוקולד

מרי ולהמיס אותו

לאחר שהשוקולד מומס 

להוסיף

4-5 כפות שמן קנולה או חמניות

ולערבב היטב עד חלקות


ההרכבה

לאחר שהלבבות  התקררו

לפרוס באמצע לשניים כמו סנדויץ 

למלא ולזלף קצפת וניל בנדיבות

ניתן לשים כמה פרוסות חתוכות תותים או פטל או אוכמניות

או פרי אחר טעים

לטבול את החלק העליון של הלב בשוקולד המומס

לנער שירדו עודפי השוקולד לסיר ולהניח על הלב עם הקצפת

לקשט עם פרי אם רוצים לפני שהשוקולד מתקשה


מי שמתקשה לטבול את החלק העליון של הלב

פשוט שיניח את החלק העליון של הלב על הלב עם הקצפת

יקח מברשת יטבול בשוקולד ויבריש מעל הלב את הלב עם ציפוי השוקולד


לשמור במקרר.








תגובות