נקניק שוקולד מהיר לחא אפיה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 





English recipe listed below



למתכון 

 לשים בסר בגז על אש 🔥 נמוכה

 100 גרם חמאה

 200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות

 4 כפות סוכר לבן

 1 כפית תמצית רום או תמצית וניל

 לערבב כל הזמן על האש שלא ישרף 

 כאשר העיסה הגיע לידי רתיחה

 להוריד מהאש

 להוסיף 2-3 כפות ממרח שוקולד נוטלה או שוקולד השחר לערבב

 ולהוסיף- 1 שרוול פירורי ביסקוויטים ששברתם לפירורים קטנים

 200 גרם לערבב עד שהעיסה נוחה 

ומעט דביקה אך לא יבשה אם העיסה יבשה

 ניתן להוסיף 2-3 כפות חלב 

 לאחר מכן לשים פחות מחצי כמות של עיסה 

על נייר אפיה להשאיר שוליים של נייר 

להתחיל להדק את העיסה בעזרת הנייר 

 להדק היטב את שולי הנייר 

להדק ולסובב כמו אריזת סוכרייה משני הצדדים

 להדק היטב ניתן לשים כך עם הנייר

 בתוך גליל קרטון של נייר מטבח כך יוצא נקניק עגול 

ללא בסיס

 לשים במקרר או במקפיא עד שמתקשה 

 לאחר שהנקניק קשה לפתוח את הנייר

 למרוח עם מברשת את הנקניק עם ממרח שוקולד

 היטב לצפות מסביב 

 לפזר על נייר אפייה כחצי כוס קוקוס לבן

 להניח את הנקניק ולגלגל בקוקוס ניתן לשמור במקפיא 

ולחתוך מנות להגשה.

תגובות