English recipe listed below
כ-6 מנות
פילה בקלה שטוף
לשים כחצי כפית תבלין שווארמה
מעט פלפל שחור
רבע כפית פפריקה מתוקה
מעט תבלין כורכום
לפזר מעט מלח
כף וחצי שמן זית
לעסות את הדג עם התבלינים והשמן
לטבילה
לשים בקערה אחת
1 ביצה
1כף מי ברז
רבע כפית מלח
מעט פלפל שחור
מעט כורכום
מעט פפריקה מתוקה
רבע כפית תבלין שווארמה
לקשקש עם מזלג היטב
בקערה שנייה לשים
כ-כוס וחצי פירורי לחם
מעט תבלין שווארמה
מעט פפריקה מתוקה
3 כפות שומשום
לערבב הכל
לטבול את הדג בביצה מכל הצדדים
לאחר מכן לטבול בפירורי הלחם היטב
כך להכין ולצפות את כל הדגים
לחמם מחבת רחבה
לשים 2-3 מילימטר גובה שמן קנולה או חמניות
כשהשמן חם אבל לא רותח
להניח בזהירות את הדג
ולטגן מצד אחד כשלוש דקות
להפוך לצד השני לעוד כשלוש דקות עד הזהבה
תגובות
הוסף רשומת תגובה