שניצל דג בקלה קריספי בטעם שווארמה מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ

 







כ-6 מנות 

 פילה בקלה שטוף


לשים כחצי כפית תבלין שווארמה

מעט פלפל שחור

רבע כפית פפריקה מתוקה

מעט תבלין כורכום

לפזר מעט מלח

כף וחצי שמן זית

לעסות את הדג עם התבלינים והשמן


לטבילה

לשים בקערה אחת

1 ביצה

1כף מי ברז

רבע כפית מלח

מעט פלפל שחור 

מעט כורכום

מעט פפריקה מתוקה

רבע כפית תבלין שווארמה

לקשקש עם מזלג היטב


בקערה שנייה לשים


כ-כוס וחצי פירורי לחם 

מעט תבלין שווארמה

מעט פםריקה מתוקה

3 כפות שומשום

לערבב הכל


לטבול את הדג בביצה מכל הצדדים

לאחר מכן לטבול בפירורי הלחם היטב


כך להכין ולצפות את כל הדגים


לחמם מחבת רחבה

לשים 2-3 מילימטר גובה שמן קנולה או חמניות

כשהשמן חם אבל לא רותח

להניח בזהירות את הדג

ולטגן מצד אחד כשלוש דקות

להפוך לצד השני לעוד כשלוש דקות עד הזהבה






תגובות