English recipe listed belw
להברשת עלי פילו
להמיס באש קטנה 100 גרם חמאה עד שהיא מומסת
ניתן להבריש את העלים עם שמן קנולה אבל זה פחות טעים
צריך בצי פילו מופשר כ-7 עלים
החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
או בגרמים
לקרם וניל מבושל
לשים בסיר בינתיים לא על האש
4 חלמונים צהוב
חצי כוס סוכר 100 גרם
לערבב עם מטרפה
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
או מקל וניל אמיתי
קורט מלח
2.5 כפות קמח לבן רגיל
1 כף אינסטנט פודינג וניל לא חייבים להוסיף
ולערבב
להוסיף
2.5 כוסות חלב 500 גרם
לערבב שאין גושים
לשים על אש בינונית ולערבב כל הזמן שלא ישרף להביא לידי רתיחה כשהגיע לידי רתיחה לערבב כל הזמן היטב עוד כחצי דקה
להוריד מהאש
ולהוסיף 1.5 כפות של חמאה
לערבב
לכסות עם ניילון נצמד
ולקרר
אופן ההכנה
להכין תבנית בגודל של 40×20
לשמן אותה בבסיס ובשוליים עם חמאה
להניח דף כחצי בפנים לשמן עם מעט חמאה
לקפל את חצי הדף השני על חצי העלה ולהבריש
עם מעט כך להכין כמה שכבות הכנתי 6 שכבות
משלוש דפים שקיפלנו
לשפוך את קרם הוניל על שכבות עלי הפילו
וליישר
עכשיו שוב לכסות את הקרם עם חצי עלה פילו מוברש
בחמאה לקפל עליו את החצי הבצק השני של עלה הפילו
להבריש בחמאה
כך להכין כשש שמונה שכבות מ-4 דפים
להקפיד שהשכבה העליונה תהיה לא קרועה
להדק הכל עם הידיים
לקחת סכין חדה ולחתוך את החלק העליון למנות
כמעט עד הקרם לחתוך למנות מרובעות בערך חתכתי
ל-8 מלבנים גדולים
להבריש מעל בחמאה
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
לאפות כ-25 דקות
עד שהמאפה זהוב יפה גם מלמעלה וגם מלמטה
לאחר מכן לפזר מעל מעט אבקת סוכר
תרגום טקסט
טקסט מקור
להברשת עלי פילו
להמיס באש קטנה 100 גרם חמאה עד שהיא מומסת
ניתן להבריש את העלים עם שמן קנולה אבל זה פחות טעים
צריך בצי פילו מופשר כ-7 עלים
החומרים מדודים בכוס פלסטיק חד פעמית לשתייה קרה
או בגרמים
לקרם וניל מבושל
לשים בסיר בינתיים לא על האש
4 חלמונים צהוב
חצי כוס סוכר 100 גרם
לערבב עם מטרפה
להוסיף
1 כפית תמצית וניל
או מקל וניל אמיתי
קורט מלח
2.5 כפות קמח לבן רגיל
1 כף אינסטנט פודינג וניל לא חייבים להוסיף
ולערבב
להוסיף
2.5 כוסות חלב 500 גרם
לערבב שאין גושים
לשים על אש בינונית ולערבב כל הזמן שלא ישרף להביא לידי רתיחה כשהגיע לידי רתיחה לערבב כל הזמן היטב עוד כחצי דקה
להוריד מהאש
ולהוסיף 1.5 כפות של חמאה
לערבב
לכסות עם ניילון נצמד
ולקרר
אופן ההכנה
להכין תבנית בגודל של 40×20
לשמן אותה בבסיס ובשוליים עם חמאה
להניח דף כחצי בפנים לשמן עם מעט חמאה
לקפל את חצי הדף השני על חצי העלה ולהבריש
עם מעט כך להכין כמה שכבות הכנתי 6 שכבות
משלוש דפים שקיפלנו
לשפוך את קרם הוניל על שכבות עלי הפילו
וליישר
עכשיו שוב לכסות את הקרם עם חצי עלה פילו מוברש
בחמאה לקפל עליו את החצי הבצק השני של עלה הפילו
להבריש בחמאה
כך להכין כשש שמונה שכבות מ-4 דפים
להקפיד שהשכבה העליונה תהיה לא קרועה
להדק הכל עם הידיים
לקחת סכין חדה ולחתוך את החלק העליון למנות
כמעט עד הקרם לחתוך למנות מרובעות בערך חתכתי
ל-8 מלבנים גדולים
להבריש מעל בחמאה
לאפות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות
לאפות כ-25 דקות
עד שהמאפה זהוב יפה גם מלמעלה וגם מלמטה
לאחר מכן לפזר מעל מעט אבקת סוכר
תוצאות התרגום
תוצאת התרגום
to brush phyllo leaves
Melt 100 grams of butter over low heat until it is melted
You can brush the leaves with canola oil but it is less tasty
You need about 7 sheets of thawed phyllo
The ingredients are measured in a disposable plastic cup for cold drinking
or in grams
For boiled vanilla cream
Put in a pot for the time being not on the heat
4 yellow yolks
Half a cup of sugar 100 grams
mix with a whisk
add
1 teaspoon vanilla extract
Or a real vanilla stick
Pinch of salt
2.5 tablespoons of plain white flour
1 tablespoon of instant vanilla pudding does not have to be added
and mix
add
2.5 cups of milk 500 grams
Mix without lumps
put on medium heat and stir all the time so it doesn't burn bring to a boil when it comes to a boil stir all the time well for another half a minute
take off the heat
and add 1.5 tablespoons of butter
to stir
Cover with plastic wrap
and cool
Preparation
Make a 40×20 template
Lubricate it at the base and edges with butter
Place a sheet about halfway inside and grease it with a little butter
Fold the other half of the page over the half of the leaf and brush
With so little to make a few layers I made 6 layers
From three pages we folded
Pour the vanilla cream over the layers of filo leaves
and straighten
Now again cover the cream with half a brushed phyllo leaf
In butter, fold the other dough half of the phyllo leaf over it
Brush with butter
This is how to make about six eight layers from 4 pages
Make sure that the top layer is not torn
Tighten everything with your hands
Take a sharp knife and cut the top into portions
Almost until the cream cut into roughly square portions I cut
For 8 large rectangles
Brush the top with butter
Bake in an oven preheated to 170 degrees
Bake for about 25 minutes
Until the pastry is golden on top and bottom
Then sprinkle a little powdered sugar on top
תגובות
הוסף רשומת תגובה