באונטי קוקוס משגע Bounty Coconut is amazing

 





לשים בסיר על הגז באש קטנה

1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם או לפרווה חלב קוקוס

100 גרם חמאה או לפרווה מרגרינה

2 כפות סוכר אם מכינים פרווה שמים 4 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

לערבב כל הזמן על האש עד שהחלב מגיע לידי

רתיחה לכבות להוריד מהאש

להוסיף קוקוס לפי הצורך

הוספתי כ- 6.5 כוסות קוקוס מדוד בכוס פלסטיק חד

פעמית לשתייה קרה תוסיפו לפי הצורך 

עד שמתקבלת עיסה נוחה ליצירת כדורים

 בערך הוספתי  בין 350 עד 400 גרם קוקוס

לכסות עם ניילון נצמד

ולקרר כשעה במקרר


לאחר מכן להרטיב מעט את הידיים

  לקחת חתיכות בגודל של משמש קטן

לגלגל לכדור או לצורת קבבים קטנים יפים

לכסות בניילון נצמד ולשים במקפיא עד שמתקשה


לאחר שמתקשה טובלים בתוך ציפוי השוקולד מתכון למטה

לטבול אחד אחד

בעזרת מזלג להרים את הבאונטי ולנער בזהירות

מעודפי השוקולד

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

כך להכין את הכל

ניתן  לזלף פסים דקים מעל ולפזר מעט קוקוס קלוי או ברס







כמו בתמונה


לציפוי השוקולד

להניח סיר עם מי ברז על האש אפשר להמיס במקרוגל

עם כלי מיועד למיקרוגל

מעליו לשים סיר מנוגב ללא מים

לשים בסיר העליון

250 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב

או חצי כמות שוקולד חלב ולצי כמות שוקולד מריר

להמיס את השוקולד להוריד מהאש

להוסיף 3 כפות שמן קנולה או חמניות

לערבב היטב

ולטבול את כדור הבאונטי כמו שמוסבר למטה


לעטוף היטב ולאחסן במקרר

put in a pot on the gas over low heat


 1 box of condensed milk 397 grams or for fur coconut milk


 100 grams of butter or margarine


 2 tablespoons of sugar if you are making fur, put 4 tablespoons of sugar


 1 teaspoon vanilla extract


 Stir constantly on the heat until the milk reaches me


 Boil, turn off, take off the heat


 Add coconut as needed


 I added about 6.5 cups of coconut measured in a sharp plastic cup


 Once for a cold drink, add as needed


 until a dough is obtained that is comfortable to form balls


 I roughly added between 350 and 400 grams of coconut


 Cover with plastic wrap


 and cool for about an hour in the refrigerator



 Then wet your hands a little


 Take pieces the size of a small apricot


 Roll into a ball or into beautiful small kebabs


 Cover with plastic wrap and put in the freezer until it hardens



 After it hardens, dip in the chocolate coating recipe below


 dip one by one


 Using a fork, pick up the Bounty and shake carefully


 The excess chocolate


 Place on a tray lined with baking paper


 This is how to prepare everything


 You can sprinkle thin stripes on top and sprinkle a little toasted coconut or breadcrumbs


like in the picture



 for the chocolate coating


 Put a pot with tap water on the fire, you can melt it with macrogol


 With a microwave oven


 Put a wiped pot without water on top of it


 put in the upper pot


 250 grams of dark chocolate or milk chocolate


 Or half the amount of milk chocolate and half the amount of dark chocolate


 Melt the chocolate and remove from the heat


 Add 3 tablespoons of canola or sunflower oil


 mix well


 and dip the bounty ball as explained below



 Wrap well and store in the refrigerator

תגובות