לשים בסיר על הגז באש קטנה
1 קופסה חלב מרוכז 397 גרם או לפרווה חלב קוקוס
100 גרם חמאה או לפרווה מרגרינה
2 כפות סוכר אם מכינים פרווה שמים 4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
לערבב כל הזמן על האש עד שהחלב מגיע לידי
רתיחה לכבות להוריד מהאש
להוסיף קוקוס לפי הצורך
הוספתי כ- 6.5 כוסות קוקוס מדוד בכוס פלסטיק חד
פעמית לשתייה קרה תוסיפו לפי הצורך
עד שמתקבלת עיסה נוחה ליצירת כדורים
בערך הוספתי בין 350 עד 400 גרם קוקוס
לכסות עם ניילון נצמד
ולקרר כשעה במקרר
לאחר מכן להרטיב מעט את הידיים
לקחת חתיכות בגודל של משמש קטן
לגלגל לכדור או לצורת קבבים קטנים יפים
לכסות בניילון נצמד ולשים במקפיא עד שמתקשה
לאחר שמתקשה טובלים בתוך ציפוי השוקולד מתכון למטה
לטבול אחד אחד
בעזרת מזלג להרים את הבאונטי ולנער בזהירות
מעודפי השוקולד
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
כך להכין את הכל
ניתן לזלף פסים דקים מעל ולפזר מעט קוקוס קלוי או ברס
כמו בתמונה
לציפוי השוקולד
להניח סיר עם מי ברז על האש אפשר להמיס במקרוגל
עם כלי מיועד למיקרוגל
מעליו לשים סיר מנוגב ללא מים
לשים בסיר העליון
250 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
או חצי כמות שוקולד חלב ולצי כמות שוקולד מריר
להמיס את השוקולד להוריד מהאש
להוסיף 3 כפות שמן קנולה או חמניות
לערבב היטב
ולטבול את כדור הבאונטי כמו שמוסבר למטה
לעטוף היטב ולאחסן במקרר
put in a pot on the gas over low heat
1 box of condensed milk 397 grams or for fur coconut milk
100 grams of butter or margarine
2 tablespoons of sugar if you are making fur, put 4 tablespoons of sugar
1 teaspoon vanilla extract
Stir constantly on the heat until the milk reaches me
Boil, turn off, take off the heat
Add coconut as needed
I added about 6.5 cups of coconut measured in a sharp plastic cup
Once for a cold drink, add as needed
until a dough is obtained that is comfortable to form balls
I roughly added between 350 and 400 grams of coconut
Cover with plastic wrap
and cool for about an hour in the refrigerator
Then wet your hands a little
Take pieces the size of a small apricot
Roll into a ball or into beautiful small kebabs
Cover with plastic wrap and put in the freezer until it hardens
After it hardens, dip in the chocolate coating recipe below
dip one by one
Using a fork, pick up the Bounty and shake carefully
The excess chocolate
Place on a tray lined with baking paper
This is how to prepare everything
You can sprinkle thin stripes on top and sprinkle a little toasted coconut or breadcrumbs
like in the picture
for the chocolate coating
Put a pot with tap water on the fire, you can melt it with macrogol
With a microwave oven
Put a wiped pot without water on top of it
put in the upper pot
250 grams of dark chocolate or milk chocolate
Or half the amount of milk chocolate and half the amount of dark chocolate
Melt the chocolate and remove from the heat
Add 3 tablespoons of canola or sunflower oil
mix well
and dip the bounty ball as explained below
Wrap well and store in the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה