קציצות גרגירי חומוס ובשר

 







Recipe listed in English below



החומרים לשים בקערה


1 קופסה חומוס מסונן מבושל 300 גרם למעוך מעט 

עם מזלג לחתיכות חומוס גסות

1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות

1 כוס פיטרוזיליה קצוצה

500 גרם בשר טחון או בקר או הודו או עוף

1.5 כפיות פפריקה מתוקה

מעט פםריקה חריפה

כרבע כפית כורכום עד חצי כפית

מעט פלפל שחור

כחצי כפית כמון

1 כפית שטוחה מלח או לפי הטעם

2 כפות שמן זית

ניתן להוסיף גם שן שום כתושה

1 ביצה

כשתי כפות פירורי לחם או לפי הצורך


לערבב הכל

עד שמתקבלת עיסה נוחה  ליצירת קציצה יציבה

ולא מתפוררת


לחמם מחבת לשים כשלוש ס"מ שמן קנולה

להכין כדורי בשר בגודל פינג פונג לשטח מעט

ולטגן כשלוש דקות מכל צד.אפשרי לאפות בתנור

לשים נייר אפיה על תבנית לשמן מעט את הנייר

עם שמן זית ליצור קציצות מעט שטוחות

לשמן אותם מלמעלה עם מעט שמן זית

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות

לאפות כ-25 דקות עד הזהבה ולבדוק שבפנים הבשר והבצל

מבושל.



with olive oil make slightly flat meatballs

Lubricate them from above with a little olive oil
Bake in an oven preheated to 180 degrees
Bake for about 25 minutes until golden and check that the meat and onion are inside

cooked
סמל 'אומת על ידי הקהילה'





תגובות