English recipe listed below
רצועת בצק עלים מרודד קר מוכן אפשר גם בצק על
בסיס חמאה
לחתוך למשולשים בגודל של בורקס בערך 15-16 יחידות
ניתן לחתוך לבורקס מלבנים בגודל של 5x7 ס"מ
להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
במרחקים
לאפות בתנור מחומם מראש ל-160 מעלות
לאחר שהבצק זהוב בערך לאחר 20 דקות
או לפי הצורך להוריד את חום התנור
ל-150 מעלות ולייבש את הבורקס עד שהבצק
קריספי להניח בחוץ להתקרר
לקרם הוניל מספיק לכ-16יחידות
לשים בסיר על הגז
1.5 כפות חלב
100 גרם שוקולד לבן
לערבב כל הזמן עד שהשוקולד מומס
להוסיף 40 גרם חמאה ולערבב על אש קטנה
עד שהחמאה מומסת לקרר בחוץ עד שהשוקולד
יותר סמיך אבל לא קשה
במיקסר לשים
1 כוס חלב 150 גרם מדוד בכוס פלבץסטיק חד פעמית לשתייה קרה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם
1 מיכל שמנת להקצפה 32% אחוז 250 מ"יל
להקציף עד שהקצפת יציבה ויותר תפוחה
לקחת כף גדולה מהקצפת
לשים לסיר עם השוקולד הלבן ולערבב רצוי עם מטרפה לעיסה אחידה. להוסיף עוד כף גדושה מהקצפת לשוקולד ולערבב
ולבסוף לשים את שאר כמות הקצפת לשוקולד ולערבב בעטיפה עד שאין גושים והעיסה אחידה
להעביר את הקצפת לשק זילוף עם צינטר כוכבי
או צינטר חלק
למי שאין צינטר שימלא את הבצק עם כף
לאחר שהקרם מוכן לחתוך את הבצקים לשניים
לזלף קרם ניתן לקשט עם מעט אוכמניות או תותים או פטל
להניח את החלק העליון של הבצק על הקרם
כמו סנדוויץ מעל לבזוק אבקת סוכר
ולאחסן במקרר
A strip of cold rolled puff pastry is ready, you can also make puff pastry
Butter base
Cut into triangles the size of Borax, about 15-16 units
You can cut borax into 5x7 cm rectangles
Place on a tray lined with baking paper
in the distance
Bake in an oven preheated to 160 degrees
After the dough is golden after about 20 minutes
or as necessary lower the oven heat
to 150 degrees and dry the borax until the dough
Crispy put outside to cool
The vanilla cream is enough for about 16 units
put in a pot on the gas
1.5 tablespoons of milk
100 grams of white chocolate
Stir constantly until the chocolate is melted
Add 40 grams of butter and mix on low heat
until the butter is melted to cool outside until the chocolate
Thicker but not hard
Put in a mixer
1 cup of milk 150 grams measured in a disposable Flabzstick cup for cold drinking
1 package instant vanilla pudding 80 grams
1 container of whipping cream 32% percentage 250 ml
Whip until the whipped cream is firm
and more swollen
Take a large spoonful of the whipped cream
Put in a pot with the white chocolate and mix preferably with a whisk for a uniform paste. Add another heaping spoonful of the whipped cream to the chocolate and mix
And finally, put the rest of the whipped cream into the chocolate and mix in a wrapper until there are no lumps and the dough is uniform
Transfer the whipped cream to a piping bag with a star center
or smooth center
For those who don't have a center, fill the dough with a spoon
After the cream is ready, cut the dough in half
Pour cream can be decorated with some blueberries or strawberries or raspberries
Place the top of the dough on the cream
Like a sandwich topped with a sprinkle of powdered sugar
and store in the refrigerator
תגובות
הוסף רשומת תגובה