בורקס קרמשניט משגע עם קרם וניל מטבח בקלי קלות ליהי קרויץ







English recipe listed below



רצועת בצק עלים מרודד קר מוכן אפשר גם בצק על

בסיס חמאה

לחתוך למשולשים בגודל של בורקס בערך 15-16 יחידות

ניתן לחתוך לבורקס מלבנים בגודל של 5x7  ס"מ


להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה

במרחקים

לאפות בתנור מחומם מראש ל-160 מעלות

לאחר שהבצק זהוב  בערך לאחר 20 דקות 

או לפי הצורך להוריד את חום התנור 

ל-150 מעלות ולייבש את הבורקס עד שהבצק

קריספי להניח בחוץ להתקרר


לקרם הוניל מספיק לכ-16יחידות

לשים בסיר על הגז

1.5 כפות חלב

100 גרם שוקולד לבן

לערבב כל הזמן עד שהשוקולד מומס

להוסיף 40 גרם חמאה ולערבב על אש קטנה

עד שהחמאה מומסת לקרר בחוץ עד שהשוקולד

יותר סמיך אבל לא קשה


במיקסר לשים

1 כוס חלב 150 גרם מדוד בכוס פלבץסטיק חד פעמית לשתייה קרה

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 80 גרם

1 מיכל שמנת להקצפה 32% אחוז 250 מ"יל

להקציף עד שהקצפת יציבה ויותר תפוחה


לקחת כף גדולה מהקצפת

לשים לסיר עם השוקולד הלבן ולערבב רצוי עם מטרפה לעיסה אחידה. להוסיף עוד כף גדושה מהקצפת לשוקולד ולערבב

ולבסוף לשים את שאר כמות הקצפת לשוקולד ולערבב בעטיפה עד שאין גושים והעיסה אחידה

להעביר את הקצפת לשק זילוף עם צינטר כוכבי 

או צינטר חלק 

למי שאין צינטר שימלא את הבצק עם כף


לאחר שהקרם מוכן לחתוך את הבצקים לשניים

לזלף קרם ניתן לקשט עם מעט אוכמניות או תותים או פטל

להניח את החלק העליון של הבצק על הקרם

כמו סנדוויץ  מעל לבזוק אבקת סוכר

ולאחסן במקרר


A strip of cold rolled puff pastry is ready, you can also make puff pastry

Butter base

Cut into triangles the size of Borax, about 15-16 units

You can cut borax into 5x7 cm rectangles
Place on a tray lined with baking paper

in the distance

Bake in an oven preheated to 160 degrees

After the dough is golden after about 20 minutes

or as necessary lower the oven heat

to 150 degrees and dry the borax until the dough

Crispy put outside to cool
The vanilla cream is enough for about 16 units

put in a pot on the gas

1.5 tablespoons of milk

100 grams of white chocolate

Stir constantly until the chocolate is melted

Add 40 grams of butter and mix on low heat

until the butter is melted to cool outside until the chocolate

Thicker but not hard

Put in a mixer

1 cup of milk 150 grams measured in a disposable Flabzstick cup for cold drinking

1 package instant vanilla pudding 80 grams

1 container of whipping cream 32% percentage 250 ml

Whip until the whipped cream is firm
and more swollen

Take a large spoonful of the whipped cream

Put in a pot with the white chocolate and mix preferably with a whisk for a uniform paste. Add another heaping spoonful of the whipped cream to the chocolate and mix

And finally, put the rest of the whipped cream into the chocolate and mix in a wrapper until there are no lumps and the dough is uniform

Transfer the whipped cream to a piping bag with a star center

or smooth center

For those who don't have a center, fill the dough with a spoon



After the cream is ready, cut the dough in half

Pour cream can be decorated with some blueberries or strawberries or raspberries

Place the top of the dough on the cream

Like a sandwich topped with a sprinkle of powdered sugar

and store in the refrigerator

סמל 'אומת על ידי הקהילה'

תגובות